Anmod om refusion af digitalt Xbox-produkt

Refusionsanmodninger

Hvis du vil anmode om en refusion for køb af digitalt indhold, skal du vælge Kontakt os og sørge for at logge på og indsende din anmodning fra den konto, du brugte til at foretage købet. Du skal angive navnet og ordrenummeret for hver vare samt en årsag til, hvorfor du ønsker en refusion (se nedenfor for at få flere detaljer).

Bemærk, at en anmodning ikke er en garanti for refusion. De fleste køb er ikke berettiget til en refusion efter 14 dage.

For abonnementer: Gå til https://account.microsoft.com for at opsige dit abonnement. Hvis du er berettiget til en refundering, bliver du bedt om at vælge mellem debiter ikke mit abonnement eller afslut nu, og få en refusion. Hvis du ikke er berettiget til en refusion, ser du kun indstillingen debiter ikke mit abonnement igen.

Når det gælder fysiske Xbox-produkter (f.eks. diskspil og controllere) og andre Microsoft-produkter: Se Returnering af varer, du har købt hos Microsoft, til udskiftning eller refusion.

Oplysninger, der skal bruges til behandling af en refusionsanmodning

Når du kontakter Xbox Support for at anmode om en refusion, skal du være logget på den korrekte konto, og du skal angive titlen og ordrenummeret for købet samt en grund til, at du ønsker en refusion.

Log på

Sørg for at logge på fra den konto, du brugte til at foretage købet, når du kontakter Support. Hvis du ikke kender mailadressen eller adgangskoden til Microsoft-kontoen, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Bemærk! Hvis du ikke har en Xbox-konto, skal du kontakte dit pengeinstitut for at få en refusion.

Titel og ordrenummer

Du skal angive navnet på det produkt, som du vil have en refusion for, samt ordrenummeret for dette køb. Du kan finde ordrenumre ved at logge på din Microsoft-konto.

Årsag til anmodning om en refusion

Hjælp os med at forstå din årsag til at anmode om en refusion. Disse oplysninger er vigtige, da de hjælper os med at forbedre Xbox-oplevelsen. De forskellige årsagstyper for refusioner omfatter:

• Utilsigtet køb
  • Dette gælder kun for køb, der er foretaget af dig. Hvis en anden person har foretaget købet, er "Jeg har ikke købt denne vare" den korrekte kategori for anmodningen om refusion. "Utilsigtede køb" kan omfatte følgende:

• Du kar købt forkert vare.
    • Du har købt den forkerte version for varen.
    • Du har købt indhold, som du allerede ejer, ved et uheld.
    • Du har købt varen gennem den forkerte konto.
  • Det købte indhold virker ikke
  • Hvis det købte indhold ikke virker korrekt, kan du forsøge at foretage fejlfinding af problemet, før du opretter en anmodning om en refusion. Du bliver bedt om at angive de fejlfindingstrin, du har prøvet.

• Jeg har ikke købt denne vare
  • Denne kategori dækker køb foretaget af en person, der anvender dine betalingsoplysninger (enten på din konto eller på sin egen).

Hvis du ikke har adgang til den konto, der har foretaget dette køb, skal du kontakte dit pengeinstitut for at få en refusion.

Hvis du HAR adgang til den konto, der har foretaget dette køb, kan du se i artiklen Undgå køb på Xbox One, du ikke har givet tilladelse til for at få tips til, hvordan du kan bevare dine konto sikker og forhindre uønskede køb i fremtiden. For at kunne beskytte din konto bedre bedes du fortælle os, om den person, der foretog købet, er: dit barn, et andet barn, en voksen i din familie eller en ven eller en anden bekendt voksen.

Du kan angive yderligere oplysninger om, hvem som har foretaget købet, og om købet blev foretaget på din konto eller på deres, når du kontakter Support.

• Faktureringsfejl
  • "Faktureringsfejl" kan omfatte følgende:

• Du ser dobbeltopkrævninger for samme vare.
    • Du blev opkrævet det forkerte beløb for et køb.
    • Der er anvendt forkert moms til et køb.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Anmod om refusion af digitalt Xbox-produkt", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?