Sådan opsiger du dit Xbox-abonnement

Opsig dit Xbox-abonnement Log på siden Tjenester og abonnementer på din Microsoft-konto for at opsige dit abonnement.

Hvis du vil annullere og stoppe fornyelsesopkrævninger for et Xbox-abonnement, f.eks. Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass eller EA Access, skal du gøre det online.

Vigtigt Du kan ikke opsige et Xbox-abonnement, hvis betalingsfristen er overskredet, eller det er midlertidigt afbrudt. Du skal først betale den forfaldne saldo. Du kan få flere oplysninger i Opdater betalingsoplysninger, så du kan fortsætte med at bruge dit Xbox-abonnement eller Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

Sådan kan du opsige dit Xbox-abonnement online

1. Log på siden Tjenester og abonnementer på din Microsoft-konto for at opsige dit abonnement vha. knappen ovenfor.
  2. Vælg Betaling og fakturering under det abonnement, du vil administrere, og vælg derefter Opsig. Hvis dit abonnement ikke vises , skal du tjekke, at du er logget på den korrekte Microsoft-konto for dette abonnement.
  3. Følg vejledningen på skærmen:
    1. Hvis tilbagevendende fakturering er slået til, vises en indstilling til afslutning af abonnementet på udløbsdatoen, hvilket vil deaktivere tilbagevendende fakturering. Der kan også være en mulighed for at afslutte dit abonnement med det samme, afhængigt af dit abonnements status.
    2. Hvis tilbagevendende fakturering er slået fra, bekræfter en meddelelse, at abonnementet allerede er betalt via udløbsdatoen.
    3. Hvis dit abonnement er forfalden tidligere eller midlertidigt afbrudt, skal du betale den forfaldne saldo, før du opsiger. Se noten Vigtigt ovenfor.

Har du brug for yderligere hjælp til at opsige dit Xbox-abonnement?

Hvis du har problemer med at opsige dit Xbox-abonnement, skal du læse oplysninger nedenfor, inden du kontakter support.

Jeg har allerede opsagt mit Xbox-abonnement, men jeg er blevet opkrævet betaling for det.

Hvis du er blevet opkrævet betaling, efter du har opsagt dit Xbox-abonnement, skyldes det formentlig, at der var en udestående saldo på abonnementet, da du slog tilbagevendende fakturering fra. Hvis du har opsagt dit abonnement, bliver du ikke opkrævet betaling igen.

Der vises ikke nogen Xbox-abonnementer, når jeg logger på, men jeg bliver stadig opkrævet betaling for et.

Hvis du ikke kan se nogen abonnementer, når du logger på din konto, skal du sikre dig, at du er logget på den rigtige Microsoft-konto. Hvis du ikke er sikker på, hvilken Microsoft-konto, du bruger til dit Xbox-abonnement, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Jeg betaler for en anden persons abonnement.

Hvis du betaler for en anden persons Xbox-abonnement, kan du ikke opsige det. Ejeren af Microsoft-kontoen skal udføre de trin, der er angivet i afsnittet Sådan kan du opsige dit Xbox-abonnement online herover for at opsige sit Xbox-abonnement.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan opsiger du dit Xbox-abonnement", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?