Sådan kan du betale et beløb, du skylder for et Xbox-abonnement

Betal din udestående saldo

Vælg knappen Betal nu for at betale det beløb, du skylder for dit Xbox-abonnementer.

Hvis dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt, eller hvis du har en udestående saldo for abonnementet, skal du betale hele det beløb, du skylder, for at kunne fortsætte med at bruge det. Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Hvis du har brug for at tilføje en ny betalingsmåde for at betale din saldo, f.eks. et nyt kreditkort eller mobiloperatøren, skal du følge vejledningen på siden Skift betalingsmåde for et Xbox-abonnement.

Bemærk! Du kan ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en digital kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din digitale kode.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du betale et beløb, du skylder for et Xbox-abonnement", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?