Xbox Game Pass til konsol – ofte stillede spørgsmål

På denne side

Hvad er Xbox Game Pass?

For en lav månedlig pris kan du få ubegrænset adgang til over hundrede fantastiske Xbox-spil – herunder nogle spil, der er udviklet til Xbox 360 og den originale Xbox. Du kan bruge dine Game Pass-abonnementer på Xbox One og pc. Xbox Game Pass Ultimate fungerer på både konsollen og pc'en og er også en del af Xbox Live Gold-medlemskabet.

Der kræves et aktivt Game Pass-abonnement for at spille spil. Nogle spil er kun tilgængelige for kontoindehavere på 18 år og derover. Spil og det antal spil, som tilbydes, kan variere med tiden og efter land/område og er måske ikke tilgængelige i alle landestandarder.

Hvordan annullerer jeg Game Pass?

Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du annullere dit Xbox-abonnement.

Hvor finder jeg spil?

Se det nyeste i Game Pass-appen, på webstedet Xbox Game Pass eller i Xbox One Game Pass-hubben.

Hvordan installerer jeg spil?

På din Xbox og pc skal du installere fra detaljesiden for et givet spil. På mobilenheder skal du bruge mobilappen Game Pass for at sætte spil i kø til installation på din hjemme-Xbox. Få flere oplysninger under Sådan angiver du din hjemme-Xbox.

Hvordan administrerer jeg spil?

Administrer dit Xbox Game Pass-bibliotek for spil, du har downloadet, via Mine spil og apps på Xbox One og i området Installeret i Xbox-appen (beta) på pc. Du kan også besøge Xbox Game Pass på konsollen, Xbox Game Pass online eller Xbox-appen (beta) for at vælge og downloade nye titler.

Hvordan kan jeg se, hvilke af mine spil der kommer fra Game Pass?

I Mine spil og apps skal du vælge Game Pass. På faner øverst på listen vises først de spil, der er installeret på din Xbox. Fremhæv den anden fane for at se resten af de spil, der kan installeres ved hjælp af Game Pass.

Kan jeg spille multiplayerspil med Game Pass?

Ja, afhængigt af spillet – men for multiplayerspil skal du enten have Xbox Game Pass Ultimate eller et abonnement på Xbox Live Gold (sælges separat).

Kan jeg stadig spille, når de ikke længere er i Game Pass?

Du kan kun blive ved med at spille spil, du installerer ved hjælp af Xbox Game Pass, når ikke længere er i Game Pass-kataloget, hvis du køber dem – og du får kæmpe rabat, når du køber spil som Xbox Game Pass-abonnent.

Når du køber spil til en rabatpris, er disse spil dine for altid. På samme måde er alle de udvidelser, du køber, dine for altid, uanset om du køber basisspillet eller ej.

Uanset hvor du logger på Xbox Live, gemmes dine spildata online. Det betyder, at når du spiller spillet næste gange – hvis du køber det, hvis du spiller det hos en anden, eller hvis det kommer tilbage til Game Pass – så kan du fortsætte, hvor du slap.

Hvordan fungerer Game Pass-rabatter på køb af spil?

Xbox Game Pass-medlemmer kan spare op til 20 % på Xbox One-spil, der er købt fra det eksisterende katalog, samt få op til 10 % rabat på relaterede spiludvidelser og forbrugsmaterialer.

Rabatter er baseret på Microsoft Store-prisen og på spillets globale udgivelsesdato. Mellem 31 og 90 dage fra et spils udgivelsesdato modtager medlemmer en rabat på op til 10 % i forhold til prisen i Microsoft Store. Efter 90 dage fra et spils udgivelsesdato modtager medlemmer en rabat på op til 20 %. Når det gælder spiludvidelser og forbrugsmaterialer, modtager Xbox Game Pass-medlemmer en rabat på op til 10 % fra den dag, udvidelsen udgives.

Rabatter på Game Pass kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke ombyttes til kontanter. Rabattilbud udelukker titler inden for 30 dage fra lanceringen. Rabatter er baseret på prisen i Microsoft Store. Krav, funktioner, onlinetjenester eller abonnementer kan ændres og/eller trækkes tilbage. Rabatter er underlagt Microsoft-serviceaftalen.

Køber jeg DLC separat?

Xbox Game Pass-medlemmer kan købe DLC og forbrugsvarer til Xbox One-spil med en rabat på op til 10 % i forhold til Microsoft Store-prisen, når spillet er i Xbox Game Pass-kataloget. Rabatter på Game Pass kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke ombyttes til kontanter. Rabattilbud udelukker spil inden for 30 dage fra deres lancering. Rabatter er baseret på prisen i Microsoft Store.

Bliver spiludvidelser, jeg har installeret, slettes, når de ikke længere er i Game Pass?

Din plads tilhører dig. Spil og DLC slettes ikke fra harddisken, før du ønsker, at de skal væk, også selvom de er fjernet fra Xbox Game Pass-kataloget.

Hvis du køber DLC til et spil, og det spil tages ud af Xbox Game Pass-kataloget, påvirkes dine rettigheder til DLC ikke. For at fortsætte med at spille DLC skal du købe selve spillet i Microsoft Store eller på disk. Når blot du var logget på Xbox Live, sidste gang du spillede, vil dine gennemførelser, gemte spil og spilstatus alt sammen være der. Fortsæt med at spille fra det sted, hvor du stoppede.

Spil i Game Pass-samlingen kan købes til nedsat pris, så hvis det er et spil, du vil kunne fortsætte med at spille, kan du købe det, før det fjernes fra samlingen. Hold styr på, hvad der er i sektionen Forlader snart i Game Pass-mobilappen eller i Xbox One-konsollen, ved at rulle fra Start til fanen Game Pass og rulle ned til sektionen Forlader snart. Hvis du kan se en titel, som du spiller, i denne sektion, kan du købe denne titel til den nedsatte pris, før det forlader samlingen.

Hvorfor downloades mit spil ikke, når jeg installerer det fra mobilappen Game Pass?

Hvis du har problemer med at downloade og installere dine Xbox Game Pass-spil til din Xbox One-konsol fra Game Pass-mobilappen, skal du kontrollere, at du har aktiveret fjerninstallation på din Xbox One, at du har angivet den som din hjemme-Xbox, at den er i onlinetilstand, og at den har forbindelse til internettet.

Sådan aktiverer du fjerninstallation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til System > Indstillinger > System > Opdateringer og downloads.
  3. Vælg Tillad fjerninstallationer.

Benyt følgende fremgangsmåde for at konfigurere din hjemme-Xbox:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Personlig tilpasning > Min hjemme-Xbox.
  3. Vælg Brug denne som min hjemme-Xbox for at vælge konsollen som din hjemme-Xbox. Få flere oplysninger under Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.

Sådan indstiller du konsollen til Straks tændt:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Strøm og start > Strømtilstand og start.
  3. Vælg Strømtilstand for at ændre indstillingen. Du kan få hjælp under Om energisparetilstand og Straks tændt-tilstand.

Gå til Jeg har brug for hjælp til netværksforbindelsen til min Xbox One, hvis du har problemer med at forbinde konsollen til internettet.

Hvordan retter jeg Game Pass-fejl?

Hvis et spil er blevet installeret med Xbox Game Pass, men ikke længere kan spilles, skal du kontrollere, at dine Xbox Game Pass- og Xbox Live Gold-abonnementer er aktive, og at spillet stadigt er i det aktuelle katalog.

Hvis du har problemer med at fjerndownloade et spil, skal du gå til Hvorfor downloades spil ikke, når jeg installerer fra Game Pass-mobilappen?

Kan jeg dele Game Pass på min hjemme-Xbox?

Standardpolitikken for deling af Xbox i hjemmet gælder for Xbox Game Pass, helt som de gør for Xbox Live Gold. Hvis du har et Xbox Game Pass-abonnement og har angivet din hjemme-Xbox, deler du automatisk dit abonnement med profiler, der er logget på den pågældende konsol.

Få mere at vide under Sådan angiver du din hjemme-Xbox.

Kan jeg bede om spil?

Vi er altid interesseret i at høre dine tanker om alt, hvad der har med Xbox at gøre, så vi kan arbejde på at give dig de spil og oplevelser, du ønsker mest. Send din feedback ved at gå til xboxideas.uservoice.com.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Game Pass til konsol – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?