Xbox Game Pass til pc (beta) – ofte stillede spørgsmål

På denne side

Emner

Hvad er Xbox Game Pass til pc (beta)?

Med Xbox Game Pass til pc-planen (beta) får du ubegrænset adgang til en række pc-spil i høj kvalitet på Windows 10.

Du får den bedste oplevelse med Xbox Game Pass til pc (beta) i den nye Xbox-app (beta) til stationære computere, der kan downloades fra Microsoft Store eller på Xbox Game Pass til pc (beta).

Hvordan får jeg Xbox Game Pass til pc (beta)?

Hvor ofte tilføjes der nye spil?

Der tilføjes hele tiden nye spil, så du bør ofte gå ind og tjekke, om der tilføjet nye spil.

Er der et abonnement for Xbox Game Pass, hvis jeg vil spille på både pc og Xbox One?

Ja! Gå til Xbox Game Pass, og få Xbox Game Pass Ultimate, så du kan få glæde af alle fordelene ved Xbox Live Gold og Xbox Game Pass på både Xbox One og Windows 10-pc'en.

Jeg har allerede Xbox Game Pass på Xbox One og Xbox Live Gold. Hvordan tilføjer jeg Xbox Game Pass til pc (beta)?

Opgrader til Xbox Game Pass Ultimate. Hvis du har forudbetalt tid på Xbox Live Gold og/eller Xbox Game Pass, når du tilmelder dig Xbox Game Pass Ultimate, overfører vi tiden til Xbox Game Pass Ultimate, dog højst 36 måneder. Du kan finde flere oplysninger under Xbox Game Pass.

Hvor kan jeg spille spil, der følger med Xbox Game Pass til pc (beta)?

Spil på en kompatibel Windows 10-pc. På siden med produktoplysninger kan du se, om de fungerer sammen med din computer. Visse spil kræver muligvis den seneste Windows-opdatering.

Skal jeg have Xbox Live Gold for at spille online multiplayerspil på en pc?

Nej. Der opkræves ikke ekstra gebyr for at spille online multiplayerspil på pc'en. Du skal dog have en kabelforbundet eller trådløs internetforbindelse for at kunne spille online.

Hvor længe har jeg adgang til spil i Xbox Game Pass til pc (beta)-kataloget?

Som abonnent får du ubegrænset adgang, indtil dit medlemskab ophører, eller et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget.

Hvordan fungerer medlemsrabatter for spil og udvidelser?

Er der et spil i kataloget, du er vild med og vil gerne eje? Du kan købe det og spare op til 20 % og samtidig få op til 10 % rabat på relaterede spil-DLC og udvidelser. Rabatter er baseret på Microsoft Store-prisen og er niveaudelt baseret på spillets globale udgivelsesdato. Mellem 31 og 90 dage fra et spils udgivelsesdato modtager medlemmer en rabat på op til 10 % i forhold til prisen i Microsoft Store. Efter 90 dage fra et spils udgivelsesdato modtager medlemmer en rabatpris på op til 20 %. Når det gælder spil-DLC og spiludvidelser, modtager Xbox Game Pass-medlemmer en rabat på op til 10 % fra den dag, udvidelsen udgives. Rabatter på Xbox Game Pass kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke ombyttes til kontanter. Rabattilbud udelukker spil inden for 30 dage fra lanceringen og gælder ikke for visse spil. Rabatter er baseret på prisen i Microsoft Store.

Hvor lang tid tager det at downloade et spil?

Den tid, det tager at downloade, afhænger af de enkelte spils installationsstørrelse og din netværkshastighed.

Hvis jeg henter et spil, kan jeg så få adgang til det, når det ikke længere er i kataloget?

Når et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget, skal du købe en digital kopi fra Xbox-appen (beta) eller Microsoft Store, indsætte en disk eller få en anden form for adkomst for at fortsætte med at spille spillet. Husk, at Xbox giver medlemmer besked, før et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget. Og som medlem kan du købe et hvilket som helst spil i kataloget med op til 20 % rabat (eller den bedst mulige nedsatte pris), så du kan fortsætte med at spille et spil, når det ikke længere er i kataloget. Rabatter på Xbox Game Pass kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke ombyttes til kontanter. Rabattilbud udelukker spil inden for 30 dage fra lanceringen og gælder ikke for visse spil. Rabatter er baseret på prisen i Microsoft Store.

Hvis et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget, bliver DLC og udvidelser så fjernet, eller kan jeg beholde dem?

Hvis du køber DLC og udvidelser til et spil, der senere trækkes ud af kataloget, fjernes din DLC og dine udvidelser ikke. Men hvis du vil fortsætte med at spille DLC og udvidelser, skal du købe en digital kopi af spillet fra Xbox-appen (beta) eller Microsoft Store, indsætte en disk eller få en anden form for adkomst for at fortsætte med at spille spillet.

Hvis jeg henter et spil, bliver det så slettet, hvis det trækkes ud af Xbox Game Pass, eller mit medlemskab annulleres/udløber?

Spil slettes ikke fra harddisken, før du sletter dem, heller ikke hvis de er fjernet fra Xbox Game Pass-kataloget. Men når et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget, skal du købe en digital kopi fra Xbox-appen (beta) eller Microsoft Store, indsætte en disk eller få en anden form for adkomst for at fortsætte med at spille spillet.

Jeg har et spil fra Xbox Game Pass installeret på min pc. Hvorfor kan det ikke spilles?

Hvis et spil er blevet installeret fra Xbox Game Pass-kataloget, men ikke længere kan spilles, skal du kontrollere, at dit Xbox Game Pass er aktivt, og at spillet stadig er i det aktuelle katalog. Du skal også gå til de enkelte spils sider med produktoplysninger for at se, om din computers specifikationer og versionen af dit operativsystem opfylder de minimumkrav, udvikleren har angivet. Visse spil kræver muligvis den seneste Windows-opdatering.

Jeg spiller et spil fra Xbox Game Pass-kataloget, men det er ikke længere på listen. Hvor blev det af?

Spil trækkes muligvis ud af kataloget efter en periode. Når et spil trækkes ud af Xbox Game Pass-kataloget, skal du købe en digital kopi fra Xbox-appen (beta) eller Microsoft Store, indsætte en disk eller få en anden form for adkomst for at fortsætte med at spille spillet. Xbox Game Pass-medlemmer kan købe Xbox One-spil med en rabat på op til 20 % (og op til 10 % rabat for DLC og udvidelser), før spillet trækkes ud af det aktive Xbox Game Pass-katalog. Rabatter på Xbox Game Pass kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke ombyttes til kontanter. Rabattilbud udelukker spil inden for 30 dage fra lanceringen og gælder ikke for visse spil. Rabatter er baseret på prisen i Microsoft Store.

Kan jeg bede om spil?

Vi er altid interesseret i at høre dine tanker om alt, hvad der har med Xbox at gøre, så vi kan arbejde på at give dig de spil og oplevelser, du ønsker mest. Send din feedback ved at gå til feedback.xbox.com.

Hvordan administrerer eller annullerer jeg mit Xbox Game Pass-medlemskab?

Se Sådan annullerer du dit Xbox-medlemskab for at få oplysninger om, hvordan du administrerer eller annullerer Xbox Game Pass.

Hvordan kan jeg finde og administrere mine spil?

Gå til Xbox Game Pass til pc (beta) eller den nye Xbox-app (beta) på din Windows 10-enhed for at søge efter det seneste katalog over spil og få mere at vide om Xbox Game Pass. Xbox opdaterer hver måned Xbox Game Pass-kataloget og deler oplysninger om nye spil, der føjes via Xbox Game Pass-kanaler for sociale medier. Spil kan tilføjes eller fjernes fra kataloget over tid.

Hvordan fungerer offlinetilstand?

De fleste af de spil, der findes i Xbox Game Pass til pc (beta)-planen på din Windows 10-enhed, understøtter offlinespil, men tjek spiloplysningerne for at sikre dig, at spillet understøtter offlinespil. Spil fra Xbox Game Pass-kataloget kan spilles, mens pc'en er offline, men i højst 30 dage, før pc'en skal oprette forbindelse til internettet for at bekræfte et aktivt abonnement. De fleste spil i kampagnetilstand kan spilles offline, men spil med co-op-spil via netværk eller multiplayerfunktioner kan ikke bruges, når du er offline. Når du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer.

Gælder familieindstillinger for Xbox Game Pass?

Børnesikring, f. eks. grænser for skærmtid, indholdsfiltre og voksengodkendelse for køb, gælder for både Xbox One og Windows 10. Den nemmeste måde at konfigurere og administrere din familie på er ved at gå til account.microsoft.com/family.

Giver Xbox Game Pass til pc (beta)-planen mig adgang til konsolkataloget på min Xbox One?

Med dit medlemskab af Xbox Game Pass til pc (beta) får du adgang til Xbox Game Pass-kataloget på din Windows 10-pc. Tilmeld dig Xbox Game Pass Ultimate, så du kan få glæde af Xbox Game Pass på både din Windows 10-pc og Xbox One-konsol.

Medtages spil med alle klassifikationer?

Xbox Game Pass-kataloget indeholder alt fra ESRB- til M-klassificeringer. Klassifikationssystemer varierer fra marked til marked. Kontrollér de enkelte sider med spiloplysninger for at se dem.

Kan jeg se indhold i Xbox Game Pass til pc (beta)-kataloget, som jeg ikke kan downloade eller spille?

Xbox Game Pass giver medlemmer ubegrænset adgang til alle spil, der tilbydes i det aktuelle katalog. Du skal også gå til de enkelte spils sider med produktoplysninger for at se, om din computers specifikationer dit ledige lager opfylder de minimumkrav, udvikleren har angivet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Game Pass til pc (beta) – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?