Konfigurer spil

Skjul eller vis elementer i Klar til at installere
Find ud af, hvordan du kan skjule eller vise spil eller apps under fanen Klar til at installere fane på din Xbox One-konsol.
Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc
Find ud af, hvordan du aktiverer spiltilstanden i Xbox-appen, mens du spiller et spil på din pc.
Games for Windows Live
Games for Windows Live giver dig mulighed for at spille understøttede spil på din pc eller enhed med Windows.
Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox
Få at vide, hvordan du angiver en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox, så du kan dele indhold med andre, der logger på konsollen.
Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10
Få at vide, hvordan du installerer Xbox-spil på Windows 10.
Sådan streamer du spil i appen Xbox Console Companion i Windows 10
Få mere at vide om streaming af spil i appen Xbox Console Companion i Windows 10.
Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i clouden
Få svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i skyen.
Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One
Få at vide, hvordan du kan spille på tværs af enheder. Se, hvordan du kan starte et spil på en enhed og fortsætte med at spille på en anden.
Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer et spil på din Xbox One-konsol.
Sådan fjerner og geninstallerer du et spil på Windows 10
Se, hvordan du fjerner og geninstallerer et spil på Windows 10.

Supportressourcer