Konfigurer spil

Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc
Find ud af, hvordan du aktiverer spiltilstanden i Xbox-appen, mens du spiller et spil på din pc.
Games for Windows Live
Games for Windows Live giver dig mulighed for at spille understøttede spil på din pc eller enhed med Windows.
Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox
Få at vide, hvordan du angiver en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox, så du kan dele indhold med andre, der logger på konsollen.
Sådan installerer du Xbox-spil på Windows 10
Få at vide, hvordan du installerer Xbox-spil på Windows 10.
Sådan streamer du spil i Xbox-appen i Windows 10
Få mere at vide om streaming af spil i Xbox-appen i Windows 10.
Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i clouden
Få svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i skyen.
Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One
Få at vide, hvordan du kan spille på tværs af enheder. Se, hvordan du kan starte et spil på en enhed og fortsætte med at spille på en anden.
Sådan installerer du spil på Xbox One
Få at vide, hvordan du installerer et spil på din Xbox One-konsol.
Sådan fjerner og geninstallerer du et spil på Windows 10
Se, hvordan du fjerner og geninstallerer et spil på Windows 10.
Lagring af dine gemte spil i clouden
Vil du anvende lagring i clouden til at spille et gemt spil på en anden konsol? Få at vide, hvordan du konfigurerer lagring i clouden, gemmer et spil i clouden, åbner et gemt spil fra clouden m.m.

Supportressourcer