Spiltitler

Fortnite
Har du brug for hjælp til Fortnite? Find links til ofte stillede spørgsmål om Fortnite, din Epic-konto og din købsoversigt.
Red Dead Redemption 2
Har du brug for hjælp med Red Dead Redemption 2? Find links til siden med hjælp til RDR 2, siden med hjælp til RDR 2 på Twitter og din købshistorik.
Call of Duty
Få mere at vide om Call of Duty på Xbox One, Xbox 360 og Windows 10, og se, hvordan du kan købe spillet, og hvor du kan få hjælp til fejlfinding.
Assassin’s Creed Odyssey
Har du brug for hjælp med Assassin's Creed: Odyssey? Find links til siden med hjælp til AC Odyssey, siden med hjælp til AC Odyssey på Twitter og din købshistorik.
NBA 2K19
Gå over til 2Ks supportside for at få hjælp til fejlfinding.
Shadow of the Tomb Raider
Gå til Square Enixs supportside for at få hjælp til fejlfinding.
Madden NFL 19
Gå til EA-siden med hjælp for at få hjælp til fejlfinding.
Sea of Thieves
Få mere at vide om Sea of Thieves til Xbox One og Windows 10. Se, hvordan du køber spillet, og hvor du får hjælp til fejlfinding.
PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
Få mere at vide om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS til Xbox One, hvordan du køber spillet, og hvor du kan få hjælp til fejlfinding.
Minecraft
Læs om, hvad der er nyt i Minecraft, hvordan du kan bruge indhold fra Minecraft, og hvordan du løser almindelige problemer

Supportressourcer