Køb

Ofte stillede spørgsmål om køb af digitale spil på Xbox One
Find svar på almindelige spørgsmål om køb og brug af digitale udgaver af spil på din Xbox One-konsol.
Forudbestil digitale Xbox One-spil i Microsoft Store
Vil du gerne spille nye Xbox One-spil så hurtigt som muligt? Få mere at vide om forudbestilling af Xbox One-spil.
Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan installere spil og downloadet spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One.
Køb bundtet indhold på Xbox One
Læs, hvordan og hvorfor du bør købe bundtet indhold på Xbox One.
Hvor kan du downloade spil til Windows 10
Find ud af, hvor og hvordan du kan downloade spil til Windows 10.

Supportressourcer