Fejlfinding

Spilnedbrud på grund af antivirusscanning på Windows 10
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis dit spil går ned på grund af din antivirussoftware på Windows 10.
"Mit Xbox One-spil starter ikke, eller det fryser, når jeg spiller"
Hvis dit Xbox One-spil ikke indlæses eller starter, eller hvis det fryser, når du spiller, kan du her se, hvordan du løser problemet.
Foretag fejlfinding af spilproblemer i Windows 10
Hvis du har problemer, når du spiller et spil på Windows 10, kan du få hjælp til fejlfinding her.
Foretag fejlfinding af problemer med lyd og video i Windows 10
Få at vide, hvordan du løser problemer med lyd og video i Windows 10.
Løs forbindelsesproblemer med Games for Windows Live
Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding, hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Games for Windows Live.
Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis processen stopper på eller tæt ved 0 %, når du prøver at installere et spil fra en disk.
Foretag fejlfinding af spilstreaming fra appen Xbox Console Companion i Windows 10
Find ud af, hvordan du løser problemer, der opstår, når du bruger Xbox-appen i Windows 10 til streaming af spil.
Spillet fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed
Få mere at vide om, hvad du skal gøre, når et spil, du spiller, fryser eller holder op med at reagere på en Windows 10-enhed.
Fejlfinding af problemer med ydeevne og stabilitet i pc-spil
Fejlfinding af problemer med ydeevne og stabilitet, når du spiller pc-spil.
Problemer med gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Se, hvordan du løser problemer med gennemførelser eller udfordringer på din Xbox One-konsol.
Løs de problemer, der opstår, når du spiller Xbox 360-spil på din Xbox One
Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af de problemer, der kan opstå, når du spiller Xbox 360-spil på din Xbox One-konsol.
Fejlfinding i forbindelse med lagring i skyen på Xbox 360
Hvis du har problemer med lagring i skyen for gemte spil, kan du bruge denne praktiske fejlfindingsvejledning til at løse problemet.
Fejlmeddelelser ved synkronisering af gemte Xbox One-spil til skyen
Få at vide, hvordan du løser problemer, der opstår, når du anvender lagring i skyen og prøver at synkronisere gemte Xbox One-spil.
Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One
Se, hvordan du kan registrere din eksterne harddisk, og hvad du skal gøre, hvis din konsol ikke registrerer et eksternt lager.
Få bedre ydeevne, når du streamer spil via appen Xbox Console Companion i Windows 10
Få at vide, hvordan du kan forbedre lyd- og videokvaliteten, når du streamer spil fra appen Xbox Console Companion til Windows 10.
Logonproblemer med konti i spil på Windows 10
Se, hvordan du løser problemer med at logge på din konto i et spil på Windows 10.
Fejlfinding i forbindelse med indhold, der kan hentes, i Windows 10
Her kan du få hjælp, hvis du har problemer med at afspille indhold, som du har downloadet fra Xbox Live, på din Windows 10-enhed.

Supportressourcer