Fejlfinding

"Mit Xbox One-spil starter ikke, eller det fryser, når jeg spiller"
Hvis dit Xbox One-spil ikke indlæses eller starter, eller hvis det fryser, når du spiller, kan du her se, hvordan du løser problemet.
Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken
Find ud af, hvordan du kan slette spil og apps, så der frigøres plads på din Xbox One-konsol.
Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis processen stopper på eller tæt ved 0 %, når du prøver at installere et spil fra en disk.
Foretag fejlfinding af spilproblemer på Windows 10
Hvis du har problemer, når du spiller et spil på Windows 10, kan du få hjælp til fejlfinding her.
Spillet fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis et spil fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed.
Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One
Se, hvordan du kan registrere din eksterne harddisk, og hvad du skal gøre, hvis din konsol ikke registrerer et eksternt lager.
Løs de problemer, der opstår, når du spiller Xbox 360-spil på din Xbox One
Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af de problemer, der kan opstå, når du spiller Xbox 360-spil på din Xbox One-konsol.
Løs problemer med spilstreaming fra Xbox-appen i Windows 10
Find ud af, hvordan du løser problemer, der opstår, når du bruger Xbox-appen i Windows 10 til streaming af spil.
Fejlmeddelelser ved synkronisering af gemte Xbox One-spil til skyen
Få at vide, hvordan du løser problemer, der opstår, når du anvender lagring i skyen og prøver at synkronisere gemte Xbox One-spil.
Problemer med gennemførelser og udfordringer på Xbox One
Se, hvordan du løser problemer med gennemførelser eller udfordringer på din Xbox One-konsol.

Supportressourcer