Windows Phone 7

Zune-software
Find ud af, hvordan du installerer, opdaterer, fjerner og bruger Zune-softwaren.
Sådan synkroniseres din Zune-afspiller eller Windows Phone 7
Få at vide, hvordan du synkroniserer din Zune-afspiller med Zune Musik + Video-softwaren.
Fejl ved afspilning af DRM-beskyttet musik og video i Zune-softwaren
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelser eller har problemer med at afspille DRM-beskyttet musik og video i Zune-softwaren.
Fejlfinding i forbindelse med problemer med at logge på din Zune-konto
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at logge på din Zune-konto.
Fejlfinding i forbindelse med problemer med at logge på Zune-softwaren
Har du glemt din adgangskode, eller har du problemer med at logge på Zune-softwaren? Find løsninger fra Microsoft her.
Opdater medieoplysninger i din Zune-samling
Få at vide, hvordan du opdaterer medieoplysninger, f.eks. sangtitler, albumtitler, videotitler og kunstnernavne, ved hjælp af Zune Musik + Video-softwaren.
Opret, afspil og synkroniser Zune-afspilningslister
Få at vide, hvordan du opretter, afspiller og synkroniserer Zune-afspilningslister på Zune-softwaren og på dine enheder.
Sådan redigeres metadata i din Zune-musik- eller videosamling
Få at vide, hvordan du redigerer metadataene i din Zune-musik- eller videosamling.
Der er mindre ledig plads på Zune-afspilleren eller Windows Phone 7 end forventet
Få at vide, hvad du skal gøre, når din Zune eller Windows Phone 7 løber tør for plads.
Abonner på og afspil podcasts
Få at vide, hvordan du abonnerer på og afspiller podcasts i Zune Musik + Video-softwaren.

Supportressourcer