Windows Phone 8

Hjælp til Minecraft: Pocket Edition-app på mobilenheder
Få hjælp til Minecraft: Pocket Edition-appen på din mobilenhed.
Hent brugerdefinerede skins til Minecraft: Pocket Edition
Se, hvordan du får brugerdefinerede skins til Minecraft: Pocket Edition på din mobilenhed.
Administrer din Xbox Music-samling på Windows Phone 8
Find ud af, hvordan du kan administrere din Xbox Music-samling på din Windows Phone 8.
Opret, rediger og slet afspilningslister på din Windows Phone 8
Find ud af, hvordan du kan oprette og administrere afspilningslister på din Windows Phone 8.
Fejl 8300300B opstår, når du bruger Windows Phone-appen til pc til at synkronisere iTunes-musik eller -video til Windows Phone 8
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejl 8300300B, når du prøver at synkronisere iTunes-musik eller -video til din Windows Phone 8 ved hjælp af Windows Phone-appen til pc.

Supportressourcer