Fejlmeddelelser og -koder

Genskab og nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto, hvis du har glemt den.
Avanceret fejlrapportering på Xbox One
Find ud af, hvordan du kan deltage i avanceret fejlrapportering for at forbedre, og løse problemer med Xbox One-konsollen.
Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol og kan ikke logge på
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du gentagne gange bliver bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol.
Fejlen "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in" på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemer med indstilling af adgangskode til logon på Xbox 360.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Der opstår en faktureringsadressefejl, når du foretager et køb på din Xbox-konsol
Få at vide, hvordan du afhjælper fejlen "Sorry, there’s a problem with your billing address", så du kan foretage køb med din Xbox Live-konto.
Opdater betalingsoplysninger, så du kan fortsætte med at bruge dit Xbox-abonnement
Se, hvordan du kan opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du får en notifikation om, at dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt.
Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil
Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at opdatere dine kontooplysninger, når du downloader din Xbox Live-profil.
Fejlmeddelelsen "Der er en anden bruger på denne enhed, der bruger denne Microsoft-konto, så du kan ikke tilføje den her" på Xbox One
Få at vide, hvordan du løser fejlen "Der er en anden bruger på denne enhed, der bruger denne Microsoft-konto, så du kan ikke tilføje den her" på Xbox One.

Supportressourcer