Administrer konto

Optjen point med Microsoft Rewards
Find ud af, hvad Microsoft Rewards er, hvordan du kan indløse dem, hvordan du henter appen, og hvor du kan få hjælp, hvis du har brug for det.
Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du ændrer loginpræferencerne på din Xbox One-konsol.
Åbn din Microsoft-konto igen
Få at vide, hvordan du åbner din Microsoft-konto igen.
Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at give forældresamtykke.
Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox-konsol
Få at vide, hvordan du fjerner adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil
Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at opdatere dine kontooplysninger, når du downloader din Xbox Live-profil.

Supportressourcer