Administrer konto: Børnekonti

Find mailadressen til din Microsoft-konto
Har glemt din maillogon til din Xbox? Dit logon er det samme din mailadresse til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan du finder Microsoft-mail, så du kan logge på din Xbox.
Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at give forældresamtykke.
Undgå uautoriserede køb på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan undgå at få opkrævninger for uautoriserede køb på din Xbox One ved at oprette separate Microsoft-konti for de personer, der bruger din konsol.
Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn begge er logget på Xbox One
Få mere at vide om den måde, indholdsbegrænsningerne fungerer på, når både en voksen og et barn er logget på Xbox One-konsollen.
Forældrebeskyttelse på Xbox Live og din Xbox 360-konsol
Få de grundlæggende oplysninger om konfiguration og sikkerhed på din Xbox 360-konsol og på Xbox Live.
Hvorfor du bliver bedt om forældresamtykke?
Find ud af, hvorfor du bliver bedt om forældresamtykke, selvom du er voksen.

Supportressourcer