Administrer konto: Opret konto

Hvad er Xbox Live, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge tjenesten?
Xbox Live er onlinetjenesten til Xbox One. Få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kommer i gang med at bruge tjenesten.
Vælg en mailadresse, som du vil bruge med din Microsoft-konto
Få at vide, hvilke mailkonti du kan bruge til at oprette din Microsoft-konto.
Fordele ved at oprette en familie på Xbox One
Få mere at vide om fordelene ved at oprette en Microsoft-konto til hvert medlem af din familie, så de får den bedst mulige Xbox-oplevelse.
Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at give forældresamtykke.

Supportressourcer