Administrer konto: Opdater konto

Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste, når du logger på Xbox One
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du gentagne gange bliver bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol.
Betaling og fakturering
Administrer dine indstillinger for betaling og fakturering, indløs koder, og opdater dine faktureringsoplysninger.
Genskab og nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto, hvis du har glemt den.
Der opstår en faktureringsadressefejl, når du foretager et køb på din Xbox-konsol
Få at vide, hvordan du afhjælper fejlen "Sorry, there’s a problem with your billing address", så du kan foretage køb med din Xbox Live-konto.
Ofte stillede spørgsmål om Microsoft-konto på Xbox-konsol
Hvis du har brug for hjælp til at bruge og logge på din Microsoft-konto på din Xbox-konsol, kan du læse svar på almindelige spørgsmål om at logge på din konsol eller Xbox-appen, hvad du skal gøre, hvis du glemmer din adgangskode mv.
Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto
Se, hvordan du ændrer den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto.
Jeg kan ikke se siden Min konto på Xbox.com
Få at vide, hvordan du konfigurerer din webbrowser, så du kan bruge siden Min konto på Xbox.com.
Tjek saldoen på din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du får vist saldoen på din Microsoft-konto.
Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil
Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at opdatere dine kontooplysninger, når du downloader din Xbox Live-profil.
Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område
Få at vide, hvordan du opdaterer din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område, og hvad der sker, når du skifter område.

Supportressourcer