Gamertag og profil

Ofte stillede spørgsmål om opdatering af gamertags
Alt, hvad du behøver at vide om opdateringen til Xbox-gamertags
Sådan føjer du et barn til en familiekonto
Få at vide, hvordan du føjer en børnekonto til en familiekonto.
Sådan ændrer du dit gamertag på Xbox
Se, hvordan du ændrer dit Xbox-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i appen Xbox Console Companion i Windows 10.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Se, hvordan du tilføjer eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360
Se, hvordan du tilføjer eller fjerne din Xbox-profil på en Xbox 360-konsol.
Ændring af dit gamerbillede på Xbox One
Læs, hvordan du skifter dit gamerbillede og uploader et brugerdefineret billede til din Xbox One-profil fra din Xbox One-konsol.
Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Log på en anden Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du kan logge på en anden Xbox One-konsol med din konto.
Skift profil på Xbox One eller Xbox 360
Få at vide, hvordan du skifter profil, når du bruger en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.

Supportressourcer