Adgangskode og sikkerhed

Få mere at vide om de aldersbaserede kontrolfunktioner og privatlivsindstillinger for din familie, som du kan angive og justere på Xbox.com og på din Xbox One-konsol.
Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Brug en Xbox One-konsol som gæst
Få at vide, hvordan du bruger en Xbox One-konsol som gæst.
Log på flere Xbox-konsoller på samme tid
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du er logget på flere Xbox One-konsoller med samme konto.
Definition af Microsoft-barnekonto
Få at vide, hvad en barnekonto er, og hvilke kriterier en Microsoft-konto skal opfylde for at blive behandlet som en barnekonto.
Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol og kan ikke logge på
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du gentagne gange bliver bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol.
Du kan ikke logge på din Xbox One-konsol, efter du har ændret din adgangskode
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan logge på din Xbox One-konsol, efter du har ændret adgangskoden til din Microsoft-konto.
Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Du har glemt adgangsnøglen til din Xbox One
Få at vide, hvordan du opretter en adgangsnøgle på Xbox One. Du kan bruge adgangsnøglen til at beskytte din konto.
Opdater alle sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du erstatter forældede sikkerhedsoplysninger, så du kan beskytte din Microsoft-konto.

Supportressourcer