Tilbehør

Tilslut en controller til Xbox 360
En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Den trådløse Xbox 360-controller afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse
Find løsninger på problemer med den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at der ikke kan oprettes forbindelse til Xbox 360-konsollen, eller at forbindelsen til controlleren ofte afbrydes.
Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere
Få mere at vide om Xbox 360-controlleren, herunder knapper, konfiguration, opsætning og brug.
Lagerenhed til Xbox 360
Få mere at vide om lagerenheder til Xbox 360 og mulighederne for at lagre og flytte Xbox 360-indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.
Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk
Få at vide, hvordan du installerer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsol og den nye Xbox 360 S.
Sådan bruger du Xbox 360 Spille- og opladningssæt
Lær at bruge Xbox 360 spille- og opladningssættet, så du kan oplade din controller og endda spille, mens du oplader.
Løs problemer med Xbox 360-hovedtelefoner med kabel
Find ud af, hvordan du løser lyd- og ekkoproblemer med Xbox 360-hovedtelefoner med kabel.
Sådan tilslutter du en trådløs Xbox 360-netværksadapter
Få at vide, hvordan du tilslutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter
Sådan konfigurerer og bruger du Xbox 360 Trådløs Mikrofon
Få at vide, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af Xbox 360 Trådløs Mikrofon.
Konfigurer Kinect til Xbox 360
Følg denne trinvise vejledning for at konfigurere Kinect-sensoren på din Xbox 360. Find også ud af, hvordan du indretter et spilleområde, så du kan komme hurtigt og nemt i gang med at spille.

Supportressourcer