Tilbehør

Tilslut en controller til Xbox 360
En vejledning til tilslutning af kabelforbundet eller trådløs controller til Xbox 360-konsollen, herunder hvordan du skifter batterier, og hvad du skal gøre, hvis controlleren ikke virker.
Den trådløse Xbox 360-controller afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse
Find løsninger på problemer med den trådløse Xbox 360-controller, f.eks. at der ikke kan oprettes forbindelse til Xbox 360-konsollen, eller at forbindelsen til controlleren ofte afbrydes.
Lagerenhed til Xbox 360
Få mere at vide om lagerenheder til Xbox 360 og mulighederne for at lagre og flytte Xbox 360-indhold mellem konsoller ved hjælp af Xbox 360-harddisken, et USB-flashdrev og overførselskablet til Xbox 360.
Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere
Få mere at vide om Xbox 360-controlleren, herunder knapper, konfiguration, opsætning og brug.
Sådan bruges Xbox 360 spille- og opladningssæt
Få at vide, hvordan du bruger Xbox 360 spille- og opladningssæt
Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk
Få at vide, hvordan du installerer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsol og den nye Xbox 360 S.
Brug USB-flashdrev med Xbox 360
Få at vide, hvordan du bruger et USB-flashdrev med din Xbox 360-konsol.
Tilslut hovedtelefoner til din Xbox 360-konsol
Brug trådløse hovedtelefoner eller hovedtelefoner med kabel til at tale med venner på Xbox Live via din Xbox 360-konsol. Sådan klarer du konfigurationen.
Sådan konfigurerer og bruger du Xbox 360 Trådløs Mikrofon
Få at vide, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af Xbox 360 Trådløs Mikrofon.
Konfigurer og brug de trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med en Xbox 360-konsol
Du kan chatte med dine venner på Xbox Live ved hjælp af de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner med Bluetooth. Brug hovedtelefonen til at chatte på Xbox Live, eller skift til Bluetooth-tilstand, og brug hovedtelefonen sammen med en Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. en mobiltelefon eller en pc.

Supportressourcer