Tilbehør: Kinect

Kinect-gestuskommandoer til Xbox 360
Få at vide, hvordan du styrer Xbox 360-gestuskommandoer via Kinect.
Konfigurer Kinect til Xbox 360, og indret et spilleområde
Få mere at vide om Kinect-funktionerne til Xbox 360 og indretningen af et spilleområde m.m.
Løs problemer med lysene på Kinect-sensoren til Xbox 360
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ser blinkende eller røde lys på Kinect-sensoren til din Xbox 360.
Få mere at vide om fejlkoden C00000C2, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode C0051207, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren.

Supportressourcer