Konsol

Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360
Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Find tip og forslag til opdatering af softwaren på din konsol via Xbox Live, en spil-cd eller endda et USB-flashdrev.
Sådan tilslutter du din Xbox 360 S eller oprindelige Xbox 360 til et tv
En trinvis gennemgang, der forklarer, hvordan du tilslutter en Xbox 360 S- eller en oprindelig Xbox 360-konsol til et tv eller en computerskærm.
Xbox 360-manualer og -specifikationer
Har du mistet manualen til Xbox 360-konsollen eller -tilbehøret? Her er et godt sted, hvor du kan søge efter oplysningerne.
Skub diskskuffen på Xbox 360-konsollen ud manuelt
Hvis den lukkede diskskuffe på Xbox 360-konsollen sidder fast, kan du her se, hvordan du kan åbne den manuelt.
Løs problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol
Find løsninger på problemer med Xbox 360-konsolsoftwaren og fejlmeddelelser, som kan blive vist, når du prøver at opdatere Xbox 360-konsollens software.
Løsning, når lysene blinker på Xbox 360
Blinkende lys på din Xbox 360-konsol kan betyde, at konsollen skal repareres eller mangler strøm eller måske blot skal have mere plads. Her kan du få at vide, hvad de blinkende lys betyder, og hvad du skal gøre ved dem.
Løsning til Xbox 360-diskdrev
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis diskdrevet på Xbox 360-konsollen ikke kan aflæse disken eller ikke kan åbnes eller lukkes.
Tilslut Xbox 360-konsollen til et lydsystem
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.
Versioner af Xbox 360-operativsystemet og systemopdateringer
Få mere at vide om den mest aktuelle systemopdatering for Xbox 360-operativsystemet, og find ud af, hvad der er opdateret eller tilføjet.
Sådan bruger du systemlink til at forbinde flere Xbox 360-konsoller
Find ud af, hvordan du forbinder to eller flere Xbox 360-konsoller med hinanden for at spille et enkelt spil fra flere konsoller (systemlinkspil).

Supportressourcer