Konsol: Lyd/video

Ofte stillede spørgsmål om afspilning af video og lyd på Xbox 360
Få mere at vide om video- og lydafspilning på din Xbox 360-konsol.
Stream medier ved hjælp af Groove, Film og tv eller Windows Media Player med Xbox 360
Få at vide, hvordan du streamer musik, billeder og videoer til Xbox 360-konsollen ved hjælp af Windows Media Player, Groove eller Film og tv.
Overblik over Afspil på-funktionen til Xbox 360
Med Afspil på kan din Xbox 360 afspille streamingindhold fra andre enheder, f.eks. en pc med Windows.
Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen
Du kan bruge din Xbox 360-konsol til at afspille dvd'er. Få mere at vide om regionskoder, formater og disktyper, der understøttes af Xbox 360-konsollen.
Tilslut Xbox 360-konsollen til et lydsystem
Hvis du har et stereosystem eller en anden A/V-modtager, kan du bruge den med din Xbox 360 for at få utrolig lydkvalitet! Sådan gør du.
Få bedre videokvalitet på en Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du kan ændre Xbox 360-konsollens indstillinger for at opnå en bedre videokvalitet på et tv eller en computerskærm, som er tilsluttet til en Xbox 360-konsol.
Løs problemer med dvd'er og film på Xbox 360-konsollen
Her er nogle ting, du kan prøve, hvis du har problemer eller får vist en fejl, når du prøver at afspille en dvd-film på din Xbox 360-konsol.
Sådan konfigurerer du lydindstillinger på din Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du kan tilslutte og konfigurere digitallyd på din Xbox 360-konsol.
Fejlfind af skærmproblemer på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser skærmproblemer på Xbox 360, f.eks. artefakter, forvrængede figurer og grøn og lilla pixelering.
Problemer med at afspille filer fra et kamera eller en bærbar medieenhed på Xbox 360
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at afspille indhold fra et kamera eller en anden bærbar medieenhed på en Xbox 360-konsol.
Skift indstillingen for videoinput på tv'et
Hvis skærmen er sort, når du tænder for Xbox 360-konsollen, skal du skifte indstillingen for videoinput på dit tv, så det stemmer overens med det videoinput, som din konsol er tilsluttet.
Sådan kan du se billeder og diasshow på Xbox 360-konsollen
Få at vide, hvordan du kan se billeder eller et diasshow på Xbox 360-konsollen.
Foretag fejlfinding i forbindelse med lydproblemer på Xbox 360
Får du lyd uden billede eller billede uden lyd? Du kan her finde links til løsninger på disse og andre problemer.

Supportressourcer