Introduktion: Netværk

"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live ved hjælp af en Windows-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og Xbox Live ved hjælp af din Windows-computer i stedet for en router.
Vælg og konfigurer en ny netværksenhed
Få mere at vide om specifikke modeller af routere, gateways og broer. Læs om kendte problemer, og få hjælp til at vælge og konfigurere ny netværkshardware til din Xbox.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live via en Mac-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du bruger din Mac til at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live.

Supportressourcer