Netværk: Alle

Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live
Se, hvilke netværksporte der skal bruges, når du konfigurerer en firewall eller en router til en Xbox 360-konsol og Xbox Live.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang."
Få hjælp til at oprette forbindelse fra din Xbox-konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse.
Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live
Hvis du ikke kan oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".
Find løsninger, du kan prøve, hvis du tidligere kunne oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan oprette forbindelse nu.
"Det går langsomt, når jeg spiller spil på Xbox Live."
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever en langsom ydeevne eller en forsinkelse, når du spiller spil på Xbox Live.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live ved hjælp af en Windows-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og Xbox Live ved hjælp af din Windows-computer i stedet for en router.
Sådan konfigurerer du indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
Find ud af, hvordan du konfigurerer indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen
"Min Xbox kan ikke se mit trådløse netværk"
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis din Xbox-konsol ikke kan se dit trådløse netværk.
"Jeg får vilkårligt afbrudt forbindelsen til Xbox Live"
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du oplever, at forbindelsen til Xbox Live afbrydes vilkårligt.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Vælg og konfigurer en ny netværksenhed
Få mere at vide om specifikke modeller af routere, gateways og broer. Læs om kendte problemer, og få hjælp til at vælge og konfigurere ny netværkshardware til din Xbox.
Sådan finder du adgangskoden til dit trådløse netværk på Xbox 360
Få at vide, hvordan du finder adgangskoden til dit trådløse netværk, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live vha. dit trådløse netværk.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live via en Mac-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du bruger din Mac til at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live.
Ofte stillede spørgsmål om DoS- og DDoS-angreb på Xbox 360
Find svar på ofte stillede spørgsmål om DoS-angreb (Denial of Service-angreb) og DDoS-angreb (Distributed Denial of Service-angreb), når du bruger din Xbox 360.
"Jeg oplever dårlig streamingkvalitet på Xbox Live".
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever dårlig streamingkvalitet.
Fejl: "Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured"
Find løsninger på fejl, der vedrører den trådløse Xbox 360-adapter, og som vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live fra konsollen.
"Jeg har brug for hjælp til netværksforbindelsen til min Xbox 360"
Hvis du har problemer med netværksforbindelsen på din Xbox 360-konsol, kan du finde den bedste løsning til de specifikke forbindelsesproblemer, du oplever.

Supportressourcer