Netværk: Fejlmeddelelser

Xbox 360: Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse
Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører værktøjet Test Xbox Live Connection, kan du søge efter fejlmeddelelsen her for at finde løsninger på dit forbindelsesproblem.
Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for et multiplayerspil på Xbox Live
Find løsninger, du kan prøve, hvis du modtager en NAT-fejl eller ikke kan høre dine venner online, eller hvis du ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil online.
Vælg og konfigurer en ny netværksenhed
Få mere at vide om specifikke modeller af routere, gateways og broer. Læs om kendte problemer, og få hjælp til at vælge og konfigurere ny netværkshardware til din Xbox.
Ofte stillede spørgsmål om DoS- og DDoS-angreb på Xbox 360
Find svar på ofte stillede spørgsmål om DoS-angreb (Denial of Service-angreb) og DDoS-angreb (Distributed Denial of Service-angreb), når du bruger din Xbox 360.
Fejl: "Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured"
Find løsninger på fejl, der vedrører den trådløse Xbox 360-adapter, og som vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live fra konsollen.
"Jeg har brug for hjælp til netværksforbindelsen til min Xbox 360"
Hvis du har problemer med netværksforbindelsen på din Xbox 360-konsol, kan du finde den bedste løsning til de specifikke forbindelsesproblemer, du oplever.

Supportressourcer