Netværk: Mindre almindelige problemer

Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live
Se, hvilke netværksporte der skal bruges, når du konfigurerer en firewall eller en router til en Xbox 360-konsol og Xbox Live.
Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live
Hvis du ikke kan oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live eller oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, kan du prøve at afhjælpe problemet med disse løsninger.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live ved hjælp af en Windows-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du opretter forbindelse mellem Xbox 360-konsollen og Xbox Live ved hjælp af din Windows-computer i stedet for en router.
"Min Xbox kan ikke se mit trådløse netværk"
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis din Xbox-konsol ikke kan se dit trådløse netværk.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Vælg og konfigurer en ny netværksenhed
Få mere at vide om specifikke modeller af routere, gateways og broer. Læs om kendte problemer, og få hjælp til at vælge og konfigurere ny netværkshardware til din Xbox.
Sådan finder du adgangskoden til dit trådløse netværk på Xbox 360
Få at vide, hvordan du finder adgangskoden til dit trådløse netværk, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live vha. dit trådløse netværk.
Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live via en Mac-computer i stedet for en router
Få at vide, hvordan du bruger din Mac til at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live.
Ofte stillede spørgsmål om DoS- og DDoS-angreb på Xbox 360
Find svar på ofte stillede spørgsmål om DoS-angreb (Denial of Service-angreb) og DDoS-angreb (Distributed Denial of Service-angreb), når du bruger din Xbox 360.

Supportressourcer