Xbox Live

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8007274D, når du prøver at downloade din profil på Xbox Live.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable", når du bruger Xbox Live.
Den sociale scene på Xbox Live
Få at vide, hvordan du kontakter og kommunikerer med familie, venner og andre gamere på din Xbox-konsol.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80190339 vises, når du forsøger at foretage et køb via Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlen 80150010 vises, når du forsøger at downloade, ændre eller oprette en Xbox Live-konto på Xbox 360.
Chat på Xbox Live på Xbox 360-konsollen
Med chat på Xbox Live kan du kommunikere med dine venner og andre spillere via Xbox 360. Få at vide, hvordan du aktiverer chat, og hvilket tilbehør du skal bruge.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80151012 vises, når du forsøger at bruge din Microsoft-konto på Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 80070571, når du prøver at downloade din Xbox Live-profil på en Xbox 360-konsol.

Supportressourcer