Xbox Live

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8007274D, når du prøver at downloade din profil på Xbox Live.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live og finde ud af, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.
Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable", når du bruger Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlen 80150010 vises, når du forsøger at downloade, ændre eller oprette en Xbox Live-konto på Xbox 360.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80151012 vises, når du forsøger at bruge din Microsoft-konto på Xbox Live.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 80070571, når du prøver at downloade din Xbox Live-profil på en Xbox 360-konsol.
Den sociale scene på Xbox Live
Få at vide, hvordan du kontakter og kommunikerer med familie, venner og andre gamere på din Xbox-konsol.
Få at vide, hvordan du skal håndtere fejl 831188FE, så du kan oprette forbindelse til Xbox Live på Xbox 360 eller downloade din profil og komme i gang med at spille igen.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 80190339 vises, når du forsøger at foretage et køb via Xbox Live.

Supportressourcer