Familiesikkerhed og beskyttelse

Konfigurer din familie på Windows 10
Find alle de oplysninger, du skal bruge for at konfigurere din familie på Windows 10.
Familiesikkerhed på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål
Få svar på ofte stillede spørgsmål om familiesikkerhed på Windows 10.
Hvad er ordensreglerne for Xbox?
Få mere at vide om disse regler, som du skal følge for at sikre, at Xbox er sjovt for alle.
Sådan skifter du mellem Microsoft-konti i Xbox-appen på Windows 10.
Få at vide, hvordan du skifter mellem Microsoft-konti i Xbox-appen på Windows 10.
Guiden Sunde spillevaner med Windows 10
Sørg for sunde vaner, når du spiller i Windows 10, så du undgår skader og helbredsmæssige problemer. Læs disse råd for at undgå spilrelaterede skader.

Supportressourcer