Introduktion

Hvad er Xbox-appen (beta), og hvordan bruger jeg den?
Xbox-appen (beta) i Windows er den bedste måde at anvende Xbox Game Pass til pc (beta) på. Brug appen til at gennemse spil, spille pc-spil og holde dig i kontakt og chatte med venner på tværs af enheder.
Hvordan får jeg Xbox-appen (beta)?
Xbox-appen (beta) i Windows er den bedste måde at anvende Xbox Game Pass til pc (beta) på. Brug appen til at gennemse spil, spille pc-spil og holde dig i kontakt og chatte med venner på tværs af enheder.
Fejlfinding af spilinstallationer i Windows 10
Har du problemer med at installere et spil på din pc? Her er nogle forslag.
Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc
Find ud af, hvordan du aktiverer spiltilstanden i Xbox-appen, mens du spiller et spil på din pc.
Hvor er min Windows 10-opgradering?
Undrer du dig over, hvor din gratis Windows 10-opgradering bliver af? Vil du være sikker på, at du har gjort alt rigtigt? Windows-teamet er her med svarene.
Hvad er Xbox-appen (beta) i Windows 10?
Få mere at vide om de funktioner, du får adgang til i Xbox-appen (beta), og om, hvordan Xbox ændrer den måde, du spiller på i Windows 10.
Sådan logger du på Xbox Console Companion-appen i Windows 10
Hvis du er en ny bruger eller har flere Microsoft-konti, så find ud af alt det, du behøver at vide om at logge på Xbox Console Companion-appen på Windows 10.
Find mailadressen til din Microsoft-konto
Har glemt din maillogon til din Xbox? Dit logon er det samme din mailadresse til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan du finder Microsoft-mail, så du kan logge på din Xbox.
Tjek, om du har den nyeste version af appen Xbox Console Companion på Windows 10
Se, hvordan du kan finde ud af, om du har den nyeste version af appen Xbox Console Companion på Windows 10.
Spil på Windows 10
Gør dig klar til at udnytte alle fordelene ved spilfunktionerne i Windows 10, og find vejledninger og hjælp til fejlfinding her.
Tilslut en Xbox-controller til din Windows 10-pc
Hvis du vil udnytte alle Xbox-funktionerne i Windows 10, skal du tilslutte en Xbox One- eller Xbox 360-controller til din pc. Du kan finde vejledninger og hjælp til fejlfinding her.
Sådan administrerer du listen Mine spil i appen Xbox Console Companion på Windows 10
Få mere at vide om listen Mine spil i appen Xbox Console Companion på Windows 10. Se blandt andet, hvordan du kan tilføje, fjerne og administrere spil.
Sådan ændrer du dit gamertag på Xbox
Se, hvordan du ændrer dit Xbox-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i appen Xbox Console Companion i Windows 10.
Hvor kan du downloade spil til Windows 10
Find ud af, hvor og hvordan du kan downloade spil til Windows 10.
Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc
Få hjælp til Xbox Live-forbindelsesproblemer, når du prøver at logge på eller oprette forbindelse til Xbox Live fra en Windows-baseret computer.

Supportressourcer