Socialt: Xbox Game Bar

Spor pc'ens ydeevne med Xbox Game Bar
Find ud af, hvordan du bruger Xbox Game Bar til at overvåge pc'ens CPU-forbrug, billedhastighed og andre statistikker i realtid, mens du spiller dine spil.
Brug Xbox Game Bar til at optage gameklip og skærmbilleder på Windows 10
Se, hvordan du bruger Game DVR til at optage gameplay, redigere videoer og dele de store øjeblikke fra dine spil.
Brug Xbox Game Bar til at spille og chatte med venner
Hold kontakten til Xbox-community'et! Se, hvad vennerne laver, start en tekst- eller stemmechat, og find spillere til multiplayerspil.
Tilpas Xbox Game Bar på Windows 10
Find ud af, hvordan du tilpasser Xbox Game Bar, og nyd et pc-spillayout, der er helt dit eget.
Hvordan får jeg Xbox Game Bar til at huske eller glemme mit spil?
Find ud af, hvordan du konfigurerer Xbox Game Bar til at genkende dit spil eller din app, og få mest muligt ud af spilfunktionerne.
Fejlfinding af Xbox Game Bar i Windows 10
Hent hjælp til fejlfinding af problemer under optagelse af gameklip med Game DVR på Windows 10.
Brug Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10
Find ud af, hvordan du konfigurerer Spotify i Xbox Game Bar, og lyt til dine yndlingssange, mens du spiller.
Lær Xbox Game Bar i Windows 10 at kende
Få oplysninger om brug af spillinjen på Windows 10, så du kan udsende, optage gameklip og optimere din pc til spil.
Hardwarekrav til optagelse i Windows 10.
Få mere at vide om, hvilke funktioner pc'ens skærmkort skal bruge til at hente gameklip og skærmbilleder på Windows 10.
Rediger og del gameklip i appen Xbox Console Companion på Windows 10
Se, hvordan du kan redigere og dele gameklip i appen Xbox Console Companion i Windows 10.

Supportressourcer