Systemkrav

Brug spiltilstand, mens du spiller på din pc
Find ud af, hvordan du aktiverer spiltilstanden i Xbox-appen, mens du spiller et spil på din pc.
Spil Windows 8-spil på en Windows 10-enhed
Du kan spille alle dine Windows 8-spil på Windows 10. Find ud af, hvordan du kan køre dit spil i kompatibilitetstilstand i Windows 10.
Sådan henter du opdateringer til software og drivere til din Windows 10
Find ud af, hvordan du henter de seneste opdateringer til software og drivere til din Windows 10-enhed.
Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed
Se, hvordan du kan tjekke, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.
Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10
Få mere at vide om fordelene ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10.
Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10
Få at vide, hvilken hardware du skal have for at kunne bruge Game DVR på Windows 10.

Supportressourcer