Tilbehør

Se tilbehørsvideoer fra Xbox Community
Se, hvad andre spillere gør for at løse de mest almindelige Xbox-problemer, og vend tilbage til dine spil!
Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol
Få at vide, hvordan du synkroniserer en trådløs controller med din Xbox One-konsol.
Tilslut kompatible hovedtelefoner til Xbox One
Få at vide, hvordan du kan tilslutte kompatible hovedtelefoner til din Xbox One.
Fejlfinding af trådløs controller til Xbox One
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis din trådløse controller til Xbox One afbrydes, eller du har problemer med at tænde den.
Fejlfinding i forbindelse med chatheadset til Xbox One
Kan du ikke høre nogen lyd fra dit traditionelle, kabeltilsluttede Xbox One-headset? Find løsninger til, hvad du kan gøre for at løse problemet.
Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc
Se, hvordan du kan bruge trådløse controllere til Xbox One med en pc. Du får bl.a. oplysninger om konfiguration, fejlfinding og servicemuligheder.
Trådløs controller til Xbox One fungerer ikke eller er beskadiget
Få at vide, hvordan du finder og løser problemet, når din trådløse controller til Xbox One ikke fungerer eller har en beskadiget komponent.
Lær din trådløse controller til Xbox One at kende
Få mere at vide om den trådløse controller til Xbox One.
Konfigurer og fejlfind dit Xbox One Stereo Headset
Få at vide, hvordan du konfigurerer og løser problemer med dit Xbox One Stereo Headset. Se, hvordan du kan justere lyden og mikrofonen og opdatere controlleren, så den kan bruges sammen med dit headset.
Opdater din Xbox One-controller
Se, hvordan du kan opdatere din Xbox One-controller, så du kan bruge adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner og få forbedringer til controlleren.

Supportressourcer