Xbox og tilbehør

Sådan bruger du en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol
Få at vide, hvordan du bruger din nuværende Xbox One Kinect-sensor med en ny Xbox One S- eller Xbox One X-konsol.
Cortana-stemmekommandoer på Xbox One
Se, hvordan du kan bruge Cortana på Xbox One, hvordan du bruger den til at tænde og slukke konsollen, og hvordan du kommer tilbage til at bruge Xbox-kommandoer.
Fejlfinding i forbindelse med chatheadset til Xbox One
Kan du ikke høre nogen lyd fra dit traditionelle, kabeltilsluttede Xbox One-headset? Find løsninger til, hvad du kan gøre for at løse problemet.
Tilslut et kompatibelt headset til Xbox One
Få at vide, hvordan du kan tilslutte kompatible hovedtelefoner til din Xbox One.
Konfigurer og brug adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner
Få at vide, hvordan du konfigurerer og bruger adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner.
Brug USB-portene på din Xbox One-konsol
Vil du vide mere om USB-portene på din Xbox One-konsol? Få at vide, hvilket tilbehør du kan slutte til USB-portene på din konsol.
Konfigurer og fejlfind dit Xbox One Stereo Headset
Få at vide, hvordan du konfigurerer og løser problemer med dit Xbox One Stereo Headset. Se, hvordan du kan justere lyden og mikrofonen og opdatere controlleren, så den kan bruges sammen med dit headset.
Tilslut et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One
Få at vide, hvordan du tilslutter et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One.
Brug chatheadsettet med Xbox One
Få at vide, hvordan du bruger chatheadsettet med din Xbox One.
Tilslut et USB-kabel for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier
Få at vide, hvordan du bruger din trådløse controller som en traditionel kabeltilsluttet controller med et USB-kabel.
Løs problemer med batterierne til spil- og opladningssættet til Xbox One
Få at vide, hvordan du løser problemer med batterierne til spil- og opladningssættet til Xbox One.
Brug batterierne til spil- og opladningssættet
Se, hvordan du indsætter og oplader batterierne til spil- og opladningssættet, og få tips til fejlfinding.
Om Xbox One Media Fjernbetjening
Få at vide, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af Xbox One Media Fjernbetjening.
Om Xbox One-strømforsyningen
Find ud af, hvordan du konfigurerer og bruger Xbox One-strømforsyningen.
Løs problemer med Kinect-sensoren til Xbox One
Har du problemer med din Kinect-sensor til Xbox One? Brug denne løsning til at løse en række forskellige Kinect-problemer.
Din Kinect-sensor til Xbox One kan ikke tændes
Har du problemer med at tænde din Kinect-sensor til Xbox One? Se, hvordan du kan løse dette problem.
Oprindelige stemmekommandoer på Xbox One
Vil du styre din Xbox One-konsol med stemmekommandoer? Få mere at vide om de tilgængelige Kinect-stemmekommandoer.
Brug stemmekommandoer til at tænde og slukke din Xbox One
Se, hvordan du kan tænde eller slukke din Xbox One-konsol ved hjælp af stemmekommandoer.
Din Kinect-sensor bliver ikke genkendt af din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.
Få at vide, hvordan du får din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol til at genkende din Kinect-sensor.
Løs problemer med Kinect-stemmekommandoer på Xbox One
Har du problemer med at bruge stemmekommandoer? Se, hvordan du løser problemer med stemmekommandoer til Kinect-sensoren på Xbox One.
Løs problemer med Kinect-sensoren til Xbox One
Har du problemer med din Kinect-sensor? Få tips og gode råd til fejlfinding i forbindelse med Kinect-problemer.
Sådan tænder og slukker du for din Kinect-sensor til Xbox One
Se, hvordan du tænder eller slukker Kinect-sensoren, og hvordan du kan tjekke, om din Kinect er tændt eller slukket.
Placering af Kinect til Xbox One
Få at vide, hvordan du skal placere Kinect-sensoren til Xbox One.
Tip til konfiguration af din Kinect med Xbox One
Her får du et par nyttige tip, som du kan bruge, når du skal konfigurere din Kinect-sensor med Xbox One.
Sådan konfigurerer og bruger du Kinect-login
Få at vide, hvordan du konfigurerer Kinect-sensoren, så den automatisk bruger Kinect-login, når du starter Xbox One-konsollen.
Muligheder for at montere Kinect-sensoren til Xbox One
Se, hvordan du monterer Xbox One-konsollens Kinect-sensor.
Løs problemer med automatisk Kinect-login
Se, hvad du skal gøre, når din Kinect-sensor ikke genkender dig, og du ikke bliver logget automatisk på Xbox Live og din Xbox One-konsol.
Kalibrer mikrofonen på din Kinect-sensor
Få at vide, hvordan du kalibrerer Kinect-sensorens mikrofon, så den bedre kan høre dig.
Fejlfinding ved Kinect-fejl på Xbox One
Få at vide, hvordan du afhjælper Kinect-fejl på din Xbox One-konsol.
Tilslut din Kinect-sensor til din Xbox One S- eller den originale Xbox One-konsol
Se, hvordan du tilslutter Kinect-sensoren til Xbox One S eller Xbox One.
Indret dit Kinect-spilleområde til Xbox One
Få at vide, hvordan du indretter dit spilleområde med Kinect og Xbox One, så Kinect'en kan se hele din krop.
Sundheds- og sikkerhedsretningslinjer for Kinect til Xbox One
Følg disse sundheds- og sikkerhedsretningslinjer, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox One, så du kan opleve Kinect'ens mange muligheder på en sikker måde. Få mere at vide om blænding, el-sikkerhed m.m.
Ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede på Xbox One og Kinect
Find svar på ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede, Xbox One-konsollen og Kinect-sensoren.
Alt om Kinect-sensoren til Xbox One
Få alt det at vide, som du har brug for, om den Kinect-sensoren til Xbox One, herunder konfiguration, placering, stemme- og bevægelseskommandoer og fejlfinding.
Få at vide, hvordan Microsoft bruger dine data til at tilpasse din Kinect-oplevelse på den måde, du ønsker det.

Supportressourcer