Konsol

Se konsolvideoer fra Xbox Community
Se, hvad andre spillere gør for at løse de mest almindelige Xbox-problemer, og vend tilbage til dine spil!
Sådan foretager du fejlfinding, hvis du har problemer med at afspille en disk på din Xbox One
Prøv disse fejlfindingstip, hvis du får en diskfejl, når du prøver at afspille et spil, en musik-cd eller en film på din Xbox One.
"Jeg har brug for hjælp til systemopdateringer på min Xbox One"
Se, hvad du skal gøre, hvis der er en sort eller grøn skærm, når du starter konsollen, hvis du får en "E"-fejlkode, når du tænder eller opdaterer din konsol, eller hvis du vil opdatere din konsol offline.
Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One
Hvis du har startet en gruppe på din Xbox One, men har problemer med at høre dine venner eller blive genkendt af Kinect, skal du tjekke disse løsninger.
Sådan nulstiller du din konsol til fabriksindstillingerne på Xbox One
Få at vide, hvordan du nulstiller din Xbox One-konsol til fabriksindstillingerne.
Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller en skærm, mens din Xbox One er tændt
Få fejlfindingstip, hvis dit TV viser et sort skærmbillede med din Xbox One-konsol.
Fejlfind lyd på din Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af lydproblemer på Xbox One-konsollen.
Din Xbox One X-, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol kan ikke tændes.
Find ud af, hvad du kan gøre, hvis Xbox One X-, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol ikke tændes.
Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer
Få mere at vide om de nyeste systemopdateringer til Xbox One-operativsystemet, og find ud af, hvad der blev opdateret eller tilføjet.
Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One
Få mere at vide om, hvordan du justerer skærmindstillingerne på din Xbox One.

Supportressourcer