Controllere: Indstil

Forbind eksterne enheder til Xbox Adaptive Controller
Få tip til at forbinde eksterne enheder, f.eks. joystick og hovedtelefoner, til Xbox Adaptive Controller.
Forbind Xbox Adaptive Controller med Xbox One
Få at vide, hvordan du tilslutter Xbox Adaptive Controller til din Xbox One-konsol.
Tilpas Xbox Adaptive Controller i appen Xbox-tilbehør
Se, hvordan du tilpasser Xbox Adaptive Controller ved hjælp af appen Xbox-tilbehør.
Hvordan bruger jeg Skift med Xbox Adaptive Controller?
Tildel et input, der skal fungere som en Skift-tast. Se fordelene og en vejledning i, hvordan du bruger Skift.
Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller
Se, hvordan du kan konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller ved hjælp af appen Xbox-tilbehør.
Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol
Få at vide, hvordan du synkroniserer en trådløs controller med din Xbox One-konsol.
Log på din Xbox One med en personlig controller
Find ud af, hvordan du logger på din Xbox One med en personlig controller.
Skift controllervibration på Xbox One og Windows 10
Find ud af, hvordan du ændrer vibrationsindstillingerne for din Xbox One-controller.

Supportressourcer