Controllere: Aktuelle emner

Oplad din Xbox Elite Wireless Controller Series 2
Få mere at vide om, hvordan du oplader din Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ved hjælp af et USB-C-kabel eller en opladningsholder.
Brug Skift med din Xbox Elite Wireless Controller Series 2
Tildel et input, der skal fungere som en Skift-tast. Se fordelene og en vejledning i, hvordan du bruger Skift.
Foretag fejlfinding af din trådløse controller til Xbox One
Find løsninger, der kan vise, om din Xbox One-controller ikke fungerer korrekt.
Alt om Xbox Adaptive Controller
Find ud af alt, hvad du har brug for, om den trådløse Xbox Adaptive Controller, herunder funktioner, konfiguration og fejlfinding.
Se Controller-videoer fra Xbox Community
Se, hvad andre spillere gør for at løse de mest almindelige Xbox-problemer, og vend tilbage til dine spil!
Alt om den trådløse Xbox Elite-controller
Få alt det at vide, som du har brug for, om den trådløse Xbox Elite-controller, herunder funktioner, konfiguration, fejlfinding og serviceoplysninger.

Supportressourcer