Øget tilgængelighed

Se Øget tilgængelighed-videoer fra Xbox Community
Se, hvad andre spillere gør for at løse de mest almindelige Xbox-problemer, og vend tilbage til dine spil!
Skift controllervibration på Xbox One
Find ud af, hvordan du ændrer vibrationsindstillingerne for din Xbox One-controller.
Copilot på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan aktivere Copilot, så du kan kæde to Xbox One-controllere sammen og bruge dem som én controller.
Indstillinger for Øget tilgængelighed på Xbox One
Få mere at vide om indstillingerne for Øget tilgængelighed på Xbox One-konsollen, herunder Oplæser, Forstørrelsesglas, Undertekster, Høj kontrast og Knap-tilknytning.
Kom rundt i Xbox One med controllergenveje til Oplæser
Brug disse Xbox One-controllerkommandoer til at komme rundt i din konsol med Oplæser.
Slå stor kontrast til
Se, hvordan du kan bruge stor kontrast på din Xbox One-konsol.
Sådan kan du tilpasse en trådløs controller til Xbox One med appen Xbox-tilbehør
Se, hvordan du kan tilpasse en trådløse controller til Xbox One ved hjælp af appen Xbox-tilbehør.
Skift dine indstillinger for undertekster på Xbox One
Vil du ændre indstillinger for undertekster på din Xbox One-konsol? Få at vide, hvordan du gør det.
Slå Oplæser til på Xbox One
Få mere at vide, hvordan du bruger Oplæser på Xbox One, så din konsol kan oplæse tekst, knapper og andre elementer.
Brug spiltransskription på Xbox One
Få mere at vide om, hvordan du under spillet får kommunikation transskriberet til tekst, du kan læse på skærmen med din Xbox One.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Brug forstørrelsesglas på Xbox One
Få mere at vide om, hvordan du bruger forstørrelsesglasværktøjet på Xbox One.
Brug Film og TV-appen med Oplæser på Xbox One
Få at vide, hvordan du bruger appen Film og tv med Oplæser på Xbox One.
Se live tv med Oplæser på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan se live tv med Oplæser på Xbox One.
Lyt i mono
Find ud af, hvordan Monoudgang samler alle lydkanaler i én.
Brug tilstanden Inputlæring på Xbox One
Find ud af, hvordan du bruger tilstanden Inputlæring på din Xbox One, så din konsol hjælper dig med at lære knapperne på din controller eller dit tastatur at kende.

Supportressourcer