Introduktion

Kom i gang med Xbox One
Se, hvad du skal gøre, første gang du tager din Xbox One-konsol ud af æsken. På denne side kan du finde links til oplysninger om konfiguration og fejlfinding.
Se introduktionsvideoer fra Xbox Community
Brug et stykke tid med videoer, der er oprettet af medlemmer af Xbox-community'et, og find ud af, hvordan du kommer i gang med din Xbox One.
Konfigurer din Xbox One-konsol
Få hjælp til at konfigurere dit nye Xbox One-system, herunder konfigurere konsollen, konfigurere dine systemindstillinger, oprette forbindelse til internettet og logge på Xbox Live.
Hvad er Xbox Live, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge tjenesten?
Xbox Live er onlinetjenesten til Xbox One. Få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kommer i gang med at bruge tjenesten.
Fordelene ved at opgradere til Xbox One X eller Xbox One S
Få mere at vide om nye Xbox One X- og Xbox One S-funktioner, du får glæde af, når du opgraderer fra den oprindelige Xbox One.
Lær din Xbox One S- eller din originale Xbox One-konsol at kende
Få mere at vide om vigtige knapper og porte på din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.
Xbox One-kassens indhold
Find ud af, hvad der leveres sammen med din Xbox One S- eller Xbox One-konsol.

Supportressourcer