Introduktion

Kom i gang med Xbox One
Se, hvad du skal gøre, første gang du tager din Xbox One-konsol ud af æsken. På denne side kan du finde links til oplysninger om konfiguration og fejlfinding.
Konfigurer din Xbox One-konsol
Få hjælp til at konfigurere dit nye Xbox One-system, herunder konfigurere konsollen, konfigurere dine systemindstillinger, oprette forbindelse til internettet og logge på Xbox Live.
Hvad er Xbox Live, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge tjenesten?
Xbox Live er onlinetjenesten til Xbox One. Få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kommer i gang med at bruge tjenesten.
Fordelene ved at opgradere til Xbox One X eller Xbox One S
Få mere at vide om nye Xbox One X- og Xbox One S-funktioner, du får glæde af, når du opgraderer fra den oprindelige Xbox One.
Lær din Xbox One S- eller din originale Xbox One-konsol at kende
Få mere at vide om vigtige knapper og porte på din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol.
Xbox One-kassens indhold
Find ud af, hvad der leveres sammen med din Xbox One S- eller Xbox One-konsol.

Supportressourcer