OneGuide og Live TV

Konfigurer live tv med din Xbox One X, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du konfigurerer Xbox OneGuide på din Xbox One X, Xbox One S eller originale Xbox One, så du kan se live TV ved hjælp af apps og stemmekommandoer på konsollen.
Sådan tilslutter du din Xbox One til dit hjemmebiografsystem for at se live TV
Få at vide, hvordan du tilslutter din Xbox One til dit hjemmebiografsystem.
Brug IR-forlængerkabler med Xbox One
Få at vide, hvordan du bruger IR-forlængerkabler med din Xbox One-konsol.
Dårlig eller ingen lyd fra den set-top-boks, der er tilsluttet din Xbox One
Find ud af, hvorfor lydkvaliteten er dårlig, eller hvorfor der ikke kommer nogen lyd fra den set-top-boks, der er tilsluttet din Xbox One-konsol.
Aktivér digital surroundsound for dit tv på Xbox One
Få at vide, hvordan du aktiverer digital surroundsound for dit tv på din Xbox One-konsol.
Der er forkerte eller manglende kanal- eller programoplysninger i OneGuide
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis kanal- eller programoplysningerne i din Xbox OneGuide er forkerte eller ikke vises.
Der er sort skærm eller dårlig billedkvalitet, når du ser live TV på Xbox One
Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding, hvis billedkvaliteten er dårlig, eller der er sort skærm, når du ser live tv på din Xbox One.

Supportressourcer