Adgangskode og sikkerhed

Genskab og nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto, hvis du har glemt den.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Se, hvordan du tilføjer eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for voksne og børn på Xbox One
Få mere at vide om de aldersbaserede kontrolfunktioner og privatlivsindstillinger for din familie, som du kan angive og justere på Xbox.com og på din Xbox One-konsol.
Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Opret en adgangsnøgle på Xbox One
Få mere at vide om fordelene ved at bruge en Xbox One-adgangsnøgle, og hvordan du opretter en for at beskytte din konto.
Administrer privatlivsindstillinger for apps på Xbox One
Se, hvordan du administrerer privatlivsindstillinger for dine apps på din Xbox One-konsol.
"Jeg tror, at min konto er blevet hacket"
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du har mistanke om, at din Microsoft-konto er blevet angrebet, eller hvis du vil tjekke, om der er uautoriseret aktivitet på din konto.
Kræv en adgangsnøgle ved køb på din Xbox One-konsol
Se, hvordan du kræver, at der skal angives en adgangsnøgle i forbindelse med køb på din Xbox One-konsol.
Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste, når du logger på Xbox One
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du gentagne gange bliver bedt om at indtaste din adgangskode på din Xbox One-konsol.
Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du bekræfter sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto, så du kan bruge dem til at bekræfte din identitet, hvis du skulle få brug for at ændre indstillingerne for din konto.
Hvad skal jeg gøre, hvis min Xbox bliver stjålet?
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din Xbox-konsol bliver stjålet, herunder hvordan du kan beskytte din konto.

Supportressourcer