Familie

Fordele ved at oprette en familie på Xbox One
Få mere at vide om fordelene ved at oprette en Microsoft-konto til hvert medlem af din familie, så de får den bedst mulige Xbox-oplevelse.
Definition af Microsoft-barnekonto
Få at vide, hvad en barnekonto er, og hvilke kriterier en Microsoft-konto skal opfylde for at blive behandlet som en barnekonto.
Opret en barnekonto, og tilføj familiemedlemmer på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan føje et familiemedlem, herunder et barn eller en anden voksen, til din familie på Xbox One.
Undgå, at børn foretager køb, du ikke har givet tilladelse til, på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan undgå at få opkrævninger for uautoriserede køb på din Xbox One ved at oprette separate Microsoft-konti for de personer, der bruger din konsol.
Giv en undtagelse på dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One
Få at vide, hvordan du angiver en undtagelse for dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One.
Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One
Få oplysninger om, hvordan du blokerer indhold på Xbox One ved at vælge mellem de forhåndsindstillede anbefalinger efter alder.
Angiv grænser for skærmtid for din familie
Find ud af, hvordan du konfigurerer skærmgrænser for dit barn på din Xbox One og Windows-pc.
Du kan ikke føje nogen til din familie på Xbox One
Se, hvad du skal gøre, når du prøver at føje et nyt medlem til din familie på Xbox One, men ikke kan gøre det.
Et barn vises ikke længere i din Xbox-familie på Xbox One
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis der mangler et barn i din Xbox-familie på Xbox One.
Fjern et familiemedlem fra din familie på Xbox One
Få at vide, hvordan du fjerner et familiemedlem fra din Xbox One-familie.
Sådan føjer du et barn til en familiekonto
Få at vide, hvordan du føjer en børnekonto til en familiekonto.
Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du ændrer loginpræferencerne på din Xbox One-konsol.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Se, hvordan du tilføjer eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at give forældresamtykke.
Føj sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Hvordan fjerner jeg mailadressen til min Microsoft-konto fra min Xbox One-startskærm?
Få detaljer om, hvordan du fjerner din mailadresse fra din Xbox One-startskærm.

Supportressourcer