Familie

Føj et nyt medlem til din familie på Xbox One
Se, hvordan du kan føje et familiemedlem, herunder et barn eller en anden voksen, til din familie på Xbox One.
Løs problemer, der opstår, når du vil ændre indstillinger for onlinesikkerhed eller beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox One
Se, hvad du skal gøre, når du ikke kan ændre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
Om de grundlæggende familiesikkerhedsfunktioner på Xbox One
Få mere at vide om familiesikkerhedsfunktionerne på Xbox One, og om, hvordan du kan bruge dem til at styre, hvordan familiemedlemmerne bruger konsollen.
Angiv en undtagelse for dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One
Få at vide, hvordan du angiver en undtagelse for dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One.
Fjern et familiemedlem fra din familie
Se, hvordan du fjerner et familiemedlem fra din familie.
Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Få mere at vide om den måde, indholdsbegrænsningerne fungerer på, når både en voksen og et barn er logget på Xbox One-konsollen.
Undgå, at børn foretager køb, du ikke har givet tilladelse til, på Xbox One
Få at vide, hvordan du kan undgå at få opkrævninger for uautoriserede køb på din Xbox One ved at oprette separate Microsoft-konti for de personer, der bruger din konsol.
Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One
Få oplysninger om, hvordan du blokerer indhold på Xbox One ved at vælge mellem de forhåndsindstillede anbefalinger efter alder.
Du kan ikke føje nogen til din familie på Xbox One
Se, hvad du skal gøre, når du prøver at føje et nyt medlem til din familie på Xbox One, men ikke kan gøre det.
Godkend dit barns køb på Xbox One
Find ud af, hvordan du kan begrænse og godkende, hvad dit barn køber i Microsoft Store på din Xbox One-konsol.

Supportressourcer