Stemme- og digitale assistenter: Digitale assistenter

Hvor er Cortana?
Cortana er ikke længere tilgængelig på Xbox One-konsoller. Find ud af, hvilke muligheder du har for stemmeinteraktion.
Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One
Lær at konfigurere Xbox-færdigheder til den digitale Alexa-assistent.
Brug af den digitale assistent Alexa med flere Xbox-konsoller
Få mere at vide, hvordan du kan oprette forbindelse og bruge Alexa med mere end én Xbox.
Hvad kan jeg sige, når jeg bruger Alexa og Cortana som digitale assistenter på Xbox One?
Få en oversigt over talefærdigheder, du kan bruge med den digitale assistent på Xbox One.
Brug Alexa med flere Xbox-profiler
Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer en Amazon-husholdning på Xbox One.
Konfigurer Cortana som en digital assistent for Xbox One
Få mere at vide, hvordan du konfigurerer Cortana som digital assistent for Xbox One.

Supportressourcer