Socialt og udsendelse

Se videoer fra Xbox Community om sociale oplevelser
Se, hvad andre spillere gør for at løse de mest almindelige Xbox-problemer, og vend tilbage til dine spil!
Brug delingsfunktionerne til Xbox Live Gold på Xbox One
Find ud af, hvordan du bruger dit Xbox Live Gold-medlemskab til at få adgang til en helt ny verden af spil, og hvordan dit medlemskab giver dine venner mulighed for at bruge eksklusive Xbox Live Gold-funktioner på enhver Xbox One-konsol!
Sådan tilføjer du nye Xbox-venner
Få at vide, hvordan du føjer venner til din venneliste på Xbox One-konsollen, Xbox-appen eller Xbox.com.
Hvorfor kan jeg ikke sende meddelelser fra min Xbox One eller Xbox-appen?
Find ud af, hvorfor du ikke kan sende meddelelser fra din Xbox One-konsol eller Xbox-appen.
Hvad er Xbox Live, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge tjenesten?
Xbox Live er onlinetjenesten til Xbox One. Få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kommer i gang med at bruge tjenesten.
Få nye spil, film og apps via Xbox One
Shop via Xbox One, og køb film, tv-serier, spil, apps og meget mere.
Sådan administrerer du dit aktivitetsfeed og beskyttelsen af personlige oplysninger
Se, hvordan du administrerer beskyttelsen af personlige oplysninger for dine indlæg i dit aktivitetsfeed på Xbox One.
Start en gruppe på Xbox One
Få at vide, hvordan du starter en gruppe på din Xbox One, når du eller en anden person på konsollen har Xbox Live Gold.
Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox One
Se, hvordan du kan slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox One.
Send talemeddelelser eller sms'er på Xbox One
Få at vide, hvordan du sender talemeddelelser eller sms'er til dine venner på Xbox Live med Xbox One.

Supportressourcer