Socialt og udsendelse: Klubber og Kikker efter gruppe

Start en gruppe på Xbox One
Få at vide, hvordan du starter en gruppe på din Xbox One, når du eller en anden person på konsollen har Xbox Live Gold.
Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Kikker efter gruppe?
Få mere at vide om, hvordan du får adgang til fanen Kikker efter gruppe, og hvordan du bruger funktionen.
Bliv medlem af en klub
Få at vide, hvordan du bliver medlem af en klub, så du kan chatte, spille, dele indhold og deltage i andre spilleres grupper. Se også, hvordan du forlader en klub.
Opret en klub
Se, hvordan du opretter en klub, så du kan oprette grupper, dele indhold, chatte og spille med andre spillere.
Vi introducerer klubber til Xbox One og Xbox-appen
Få mere at vide om klubber på Xbox One og alt det, du kan gøre i Xbox-communityet.
Opret et Kikker efter gruppe-opslag
Få mere at vide om, hvordan du opretter en gruppe ved hjælp af Kikker efter gruppe, så du kan finde andre, du kan spille, dele indhold eller chatte med.
Vi introducerer Kikker efter gruppe til Xbox One og Xbox-appen
Få mere at vide om Kikker efter gruppe, og hvordan du finder spillere, der interesserer sig for det samme som dig, i Xbox-communityet.
Sådan spiller du i en klub
Få mere at vide om, hvordan du starter eller deltager i en gruppe ved hjælp af Kikker efter gruppe, så du kan spille i en klub.
Hvad er klubejere og -administratorer?
Få mere at vide om forskellene mellem og pligterne for klubejere og klubadministratorer.
Hvorfor kan jeg ikke oprette en klub?
Få at vide, hvordan du får løst et problem med din Microsoft-konto, så du kan oprette klubber på Xbox.

Supportressourcer