Søg efter fejlkode og statuskode

Hvis du får vist en fejl- eller statuskode, skal du angive den præcise kode, du får vist.

Eksempler: "E12" eller "0x87df2ee7".

Bemærk! Fejl- og statuskoder kan blive genereret i forbindelse med driftsfejl. For at spare tid er det en god ide at tjekke, om der er nogen meddelelser om status for Xbox Live-tjenesten, inden du søger efter koden.

Jeg kan ikke logge på?

Gå til vores side med support ved logonfejl.

Tip om at prøve igen:

• Hvis fejlkoden starter med bogstavet "E", kan du prøve at søge efter den første del af koden.
    Eksempel Hvis du får vist fejlkoden "E305 00000000 80000001", skal du søge efter "E305".
  • Hvis fejlkoden er på 24 cifre, kan du prøve at søge efter de sidste 8 cifre.
    Eksempel Hvis fejlkoden er "Error 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746" (hvor bogstavet "x" kan være et vilkårligt tal), skal du søge efter "80072746".

Du kan også rapportere problemet ved hjælp af Xbox Insider Hub-app, så vi kan undersøge sagen nærmere:

1. Installér appen Xbox Insider Hub på konsollen (hvis du ikke allerede har den).
  2. Hold Xbox-knappen på controlleren nede.
  3. Vælg Rapportér et problem i tænd/sluk-menuen.
  4. Beskriv problemet i detaljer, herunder, hvornår den er sket, om du så eventuelle specifikke fejlkoder eller fejlmeddelelser, og om du brugte specifikke spil, softwareprogrammer, hardwareenheder eller specifikt tilbehør, da du har registrerede problemet.

Hvis du gerne vil anmode om yderligere hjælp fra vores community, skal du gå til Xbox-forummerne.

På hvilken enhed får du fejlen?

Fejlkode:

Vælg en enhed

Opret indlæg på forum
Tak. Dit indlæg kan nu ses på forummer "her", som har XboxSupport
Der opstod desværre en fejl. Prøv at lave indlægget igen senere.
Vælg venligst en enhed, og indtast fejlkoden, før du klikker på postknappen.