Hvor er mit bagudkompatible Xbox-spil?

Dine digitale spil vises i spillisten på din Xbox One under Klar til at installere. Hvis du ikke ser et bagudkompatibelt spil, du har spillet på en tidligere Xbox-konsol, kan det muligvis være på grund af at:

• Spillet endnu ikke kan spilles på Xbox One
  • Du ejer spillet på disken snarere end at eje det digitalt
  • Du spillede på en anden persons Xbox
  • Du spillede et spil, som blev installeret af en anden, eller som var præinstalleret på din Xbox

Hvis du vil spille et understøttet bagudkompatibelt spil, som du har på en disk, skal du sætte disken i din Xbox One.

Hvis du vil se, om de spil, du ejer, er bagudkompatible, skal du logge på Mine spil og derefter vælge Xbox 360. Hvis et spil vises som bagudkompatibelt, kan du spille det på Xbox One.

Hvis du vil have vist den komplette liste over bagudkompatible spil, kan du gå til biblioteket med bagudkompatible spil.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvor er mit bagudkompatible Xbox-spil?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?