Spil af bagudkompatible spil på din Xbox One

Udvalgte digitale og diskbaserede Xbox 360 og Original Xbox-spil kan spilles på Xbox One. Disse bagudkompatible spil anvender en emulator for ældre Xbox-operativsystemer, der giver de fleste funktioner fra de systemer, f.eks. skærmbilleder, udsendelse og Game DVR.

• Se en liste over bagudkompatible spil til Xbox One under Bibliotek over Xbox One-bagudkompatible spil.
  • Du kan se, om spil, du ejer, er bagudkompatible, ved at logge på Mine spil og derefter vælge Xbox 360. Hvis et spil vises som bagudkompatibelt, kan du spille det på Xbox One.

På denne side

Sådan spiller du bagudkompatible spil på Xbox One

Sæt blot din spildisk i din Xbox One. Hvis et digitalt spil, du har købt, er kompatibelt med Xbox One, skal du se efter det på din spilliste under Klar til at installere.

Tilbehør og Kinect

Tilbehør, der er designet til Xbox 360 eller Original Xbox, og spil, der kræver dette tilbehør, virker ikke på Xbox One. Det betyder, at racerrat, fightsticks og andet tilbehør ikke kan benyttes med Xbox 360- eller Original Xbox-spil, du spiller på Xbox One. Spil, der anvender Xbox 360 Kinect, bil desuden ikke virke med Kinect på Xbox One.

Spil bagudkompatible spil med venner på Xbox One

Start en gruppechat enten via Xbox One-gruppechat eller Xbox 360-gruppechatten i spillet.

Xbox 360 eller Original Xbox til Xbox One-gruppe

Hvis du vil gruppechatte med venner, der også spiller på Xbox One, skal du trykke på Xbox-knappen og derefter vælge Multiplayer > Start en gruppe. Dette fungerer for alle på Xbox One, uanset om de spiller spil, der er udviklet til Xbox One, Xbox 360 eller Original Xbox.

Xbox 360 til Xbox 360-gruppechat

Hvis du vil starte en gruppe med dine venner, der bruger Xbox 360, skal du gå til Xbox 360-guiden, mens du er i et Xbox 360-spil, ved at trykke på knapperne Vis  og Menu på samme tid. Vælg derefter Gruppe > Inviter spillere til gruppe > Vælg de venner, du vil spille med.

Når din ven accepterer din invitation, føjes I begge til gruppen.

Spil et bagudkompatibelt multiplayer-spil på Xbox One

Hvis et spil understøtter flere spillere på samme konsol, kan du føje en anden spiller til spillet, lige som du normalt gør på din ældre Xbox. Sørg for, at begge personer først logger på Xbox One.

Hvis du løber ind i problemer med bagudkompatible multiplayer-spil, skal du prøve Løsning af problemer med spil for flere spillere på Xbox One.

Xbox 360-gennemførelser

Hvis du har optjent gennemførelser på Xbox 360, har du dem stadig, når du spiller på Xbox One.

Få vist dine Xbox 360-gennemførsler efter:

• Brug Gennemførelser-funktionen (Achievements) i dit Xbox 360-spil
  • Vælg Gennemførelser i Xbox 360-guiden
  • Vælg Gennemførelser i Xbox One-guiden

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Spil af bagudkompatible spil på din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?