Gemme dit bagudkompatible Xbox-spil

Når du spiller et bagudkompatibelt spil på Xbox One, skal du huske at gemme ofte. Hvis du åbner en et andet spil eller en anden app i fuld skærm uden at gemme, vil du miste alle fremskridt, der ikke er gemt.

Bemærk! Xbox 360-spilfremskridt kan gemmes på Xbox 360 og fortsættes på Xbox One. For Original Xbox-spil kan gemte spil – uanset om du spillede på din Original Xbox eller din Xbox 360-konsol – ikke åbnes på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gemme dit bagudkompatible Xbox-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?