Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i clouden

Hvis du har mere end én Xbox One-konsol, eller hvis du vil spille spil hjemme hos en ven, kan du lagre dine gemte spil på vores Xbox Live-servere i clouden og fortsætte der, hvor du slap.

På denne side

Hvordan synkroniserer jeg mine gemte spil med clouden?

Når du har forbindelse til Xbox Live, gemmes spil automatisk i clouden. Hvis du bruger din Xbox-profil til at logge på en anden Xbox One-konsol, er dine gemte spil tilgængelige fra denne konsol.

Skal jeg have et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement for at kunne bruge lagring i skyen?

Nej. Alle, der er tilmeldt Xbox Live-tjenesten, kan lagre deres gemte spil i skyen.

Hvad er lagret på min harddisk og i clouden?

Dine data gemmes på din harddisk og i skyen. Xbox Live holder dine vigtige data synkroniseret, så du ikke mister noget, når du bruger en vens eller et familiemedlems konsol, eller når du skifter til en ny konsol.

Bemærk! Du skal have en almindelig forbindelse til Xbox Live for at kunne synkronisere dine data. Hvis du spiller offline, kan det betyde, at dine data i clouden ikke er synkroniserede. Dine data opdateres, hver gang du opretter forbindelse til Xbox Live.

Kan jeg bruge mine spil, der er lagret i clouden, når jeg er offline?

Du kan få adgang til gemte spil i clouden ved at oprette forbindelse til Xbox Live, når du starter et spil. Hvis du afbryder forbindelsen til Xbox Live, mens du spiller et spil, kan du fortsætte med at spille, men hvis du ikke har forbindelse til Xbox Live, når du forlader spillet, bliver gemte spil ikke overført til clouden. Du skal oprette forbindelse til Xbox Live, før du kan bruge det spil, du har gemt på en anden konsol. Når du opretter forbindelse til Xbox Live, bliver dit gemte spil overført til clouden.

Hvordan ved jeg, om mine gemte spil er i clouden?

Mens du spiller et spil, gemmes spildataene på din Xbox One-konsol. Når du afslutter et spil, bliver dine data gemt både på din harddisk og i clouden. Xbox Live holder vigtige data synkroniseret, så du ikke mister noget, når du bruger en anden konsol eller skifter til en ny.

Bemærk! En fast forbindelse til Xbox Live kræves for at holde dine data synkroniserede. Hvis du spiller offline, kan det betyde, at dine data i clouden ikke er opdaterede. Dine data opdateres, hver gang du opretter forbindelse til Xbox Live.

Kan jeg lagre indhold, jeg har downloadet, udvidelser eller arcade-spil i clouden?

Nej. Indhold, der hentes, skal lagres lokalt, for at det kan indlæses hurtigt.

Hvis du skal geninstallere et spil, skal du først fjerne det og derefter installere det igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Markér det spil, du vil fjerne, tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Fjern.

Derefter kan du geninstallere spillet ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Microsoft Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter det i Microsoft Store , vælge det og derefter klikke på Installer.

Kan jeg gemme min profil i clouden?

Xbox-profiler gemmes automatisk i skyen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader din profil, i Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One.

Hvor meget lagerplads i clouden har jeg?

På Xbox One får hvert enkelt spil lagerplads. Når en brugers spilbibliotek vokser, får brugeren også mere lagring i skyen. Og det kræves ikke, at brugeren har et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

Kan jeg kopiere alle mine gemte spil til clouden?

Hvis du er en ivrig gamer, kan din lagerplads i clouden blive fyldt op. Hvis det er tilfældet, kan du frigøre plads ved at slette de gemte spil, du ikke længere ønsker. Eller du kan blive ved med at spille uden at gemme i clouden.

Hvordan sletter jeg gemte spil, jeg ikke længere ønsker?

Du kan administrere dine data for de enkelte spil under Mine spil og apps på startskærmen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Markér spillet, tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg derefter Administrer spil og tilføjelsesprogrammer.
  3. Rul til Gemt data i menuen i venstre side af skærmen, og markér de gemte data for dit gamertag til højre, og tryk på A-knappen på din controller.
  4. Du bliver bedt om at bekræfte sletningen af de gemte spildata:
    • Slet fra konsol fjerner den lokale kopi af det gemte spil. Du kan hente det fra skyen, næste gang du spiller.
    • Slet alle steder fjerner de gemte spildata fra denne konsol, fra clouden og fra alle andre konsoller, du spiller på.
    • Annuller bevarer alle de gemte spildata.

Hvordan får jeg adgang til de Xbox 360-spil, jeg har gemt i clouden, på min Xbox One-konsol?

Slå Spil, der er gemt i clouden til på din Xbox 360-konsol. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, samt hjælp til fejlfinding, under Lagring af dine gemte spil i clouden.

Hvorfor tager det længere tid end sædvanligt at synkronisere mine gemte spil på min Xbox One-konsol?

Generelle problemer med belastning og forbindelseskvalitet på netværket kan påvirke den mængde tid, det tager at synkronisere gemte spil på din Xbox One. Hvis du udsender dit spil yderligere, kan det påvirke synkroniseringstiden for gemte spil. Du kan løse dette ved at vente med at starte din spiludsendelse, indtil processen til synkronisering af gemte spil er færdig.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i clouden", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?