Download først 4K-spilindhold

Selvom du bruger en Xbox-S eller en standard-Xbox One, kan du gå i gang med at downloade 4K-versionerne (når de er tilgængelige) af spil, som du vil spille på Xbox One X. Du vil ikke have glæde af 4K-funktionerne af disse spil på ældre konsoller, men du slipper i det mindste for langvarige downloads den dag, hvor du pakker din Xbox One X ud.

Dette er vigtigere, end det lader til at være. Selvom 4K-opgraderinger til de relevante spil er gratis, er de normalt ti gange så store i GB og tager derfor et stykke tid at downloade, selv på hurtige netværk.

Når du har færdiggjort overførslen, kan du kopiere dine 4K-spil til en ekstern lagerenhed, der kan sættes i din Xbox One X, så den er klar til at spille.

Sådan får du dine opdateringer på en Xbox One S og oprindelig Xbox One på forhånd:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopiér og overfør.
  2. Vælg Download 4K-spilindhold.
  3. Når tilgængeligt 4K-indhold er blevet hentet, kan du kopiere disse spil til en ekstern lagerenhed, så de er klar til brug på Xbox One X.

Kan jeg ikke hente 4K-opdateringer på min Xbox One X?

Hvis du ikke downloader på forhånd, modtager du dit 4 K-indhold i form af en opdatering, første gang du starter et relevant spil på Xbox One X. Dette vil være en krævet opdatering. Hvis du springer den over, vil du ikke kunne spille den version, der ikke er i 4K, når du er offline. Opdateringen er påkrævet, selvom du ikke får den vist på et 4K-TV. På Xbox One X hentes 4K-opdateringer automatisk, hvis du har valgt "Hold mine spil og apps opdateret" på din Xbox (under Indstillinger > System > Opdateringer > Spil og apps).

Nogle spil strømliner installationer og opdateringer baseret på din sprogindstilling og reducerer dermed downloadtid og behovet for lagerplads. I disse situationer vil ændring af sproget på din konsol udløse spilopdateringer, som (i modsætning til 4 KB-opdatering) er valgfri og kan annulleres.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Download først 4K-spilindhold", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?