Følg et spil på Xbox One

Vær ajour med de seneste nyheder og klip fra dine favorit spil. Du skal blot vælge Følg i spillets officielle klub til dine favoritspil, så vises alle de relevante poster i dit aktivitetsfeed.

Et eksempel på en spilhubskærm, hvor indstillingen

Sådan får du vist den officielle klub for et spil:

Gå til startskærmen
Vælg Officiel klub for dine senest spillede spil ved at fremhæve spillet, du ønsker at følge, og vælge Menu > Gå til officiel klub.

I Store
Vælg Officiel klub når du søger efter spillet i Store, ved at vælge "... "og derefter vælge Gå til officiel klub.

Gå til Foretrukne eller Mine spil og apps
For at få vist den officielle klub fra Foretrukne eller Mine spil og apps, skal du markere spillet, trykke på knappen Menu på din controller og derefter vælge Gå til officiel klub.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Følg et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?